Fundatii pentru copii
Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

11 decembrie - Fundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza intre 15 si 19 decembrie cea de-a noua editie “Seri de Poveste”, eveniment dedicat tuturor copiilor.
Pe parcursul a cinci seri, copii si parinti sunt asteptati in mansarda librariei Carturesti din strada Verona, incepand cu orele 19.00, pentru a lua parte la numeroase momente educative, interactive, pline de invataminte si de surprize. Fiecare seara este una speciala, cei mici fiind invitati sa ia parte la reprezentatii diverse: lecturi creative ale povestilor preferate si chiar interpretari muzicale.
Evenimentul va debuta marti 15 decembrie, in prezenta Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei. Povestitorul serii va fi Magicianul povestilor - Marian Ralea care ii va purta pe copii in Povestea lui Mos Craciun, intr-o interpretare interactiva in care copiii prezenti vor avea rolul principal. Corul de copii Ioanid va da tonul Sarbatorilor de iarna cu un recital de colinde romanesti.
In fiecare din seri, povesti si personaje de ieri si de azi vor prinde viata in interpretarile originale ale unor actori, scriitori sau povestitori, intre care Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Dana Rogoz, Irene Arsene, Alexandru China Birta, Andreea Ibacka, Mirela Rizea Marinescu si Muzicantii Voiosi. An de an, acest eveniment incurajeaza lectura si invita parintii sa petreaca timp de calitate alaturi de copiii lor. Accesul la evenimente este gratuit. 
Programul Serilor de Poveste poate fi accesat AICI

Pe langa latura educationala, evenimentul Seri de Poveste are ca scop si strangerea de fonduri pentru copiii in situatii dificile de viata pe care Fundatia ii sprijina prin Fondul Special pentru Copii - program national ce sprijina anual sute de copii din toata tara aflati in situatii dificile de viata ce risca sa abandoneze scoala din cauza saraciei. Puteti face o donatie online pe www.fpmr.ro/donationline pentru a fi alaturi de acesti copii.
Evenimentul Seri de Poveste 2015 si Fondul Special pentru Copii beneficiaza de sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, Johnson Wax, B&B Collection, Piraeus Bank, DentalMed Foundation, Damen Galati, Albalact, Amgen, DPD, Editura Curtea Veche. 
Evenimentul este sustinut de Radio Itsy Bitsy. Parteneri media: www.copilul.ro , www.clopotel.ro , www.CalendarulCopiilor.ro, www.GradiniteBucuresti.ro, www.prokid.ro.
Pentru mai multe detalii: Ioana Petrea - Director Fundraising & Comunicare / ioana.petrea@principesa.ro - 0723.299.448.

Seri de PovesteDATE DE CONTACT
Adresa: Adresa postala: CP 67-35, 010224 Bucuresti
Numere de telefon: Tel: ( 00 40 31) 405 55 54, ( 00 40 31) 405 55 56,
Fax : ( 00 40 31) 405 55 56
Mob: +40 (0)723 299 448
Persoane de contact: Ioana Petrea - Fundraising manager
Internet:
Web: www.fpmr.ro
E-mail:  anca.ardealanu@principesa.ro, info@principesa.ro, ioana.petrea@principesa.ro

Recomandati aceasta pagina: