Fundatii pentru copii
Fundatia Dan Voiculescu

Dan Voiculescu

FUNDATIA DAN VOICULESCU
PENTRU DEZVOLTAREA ROMANIEI – “Noi sustinem excelenta!”

Prin intermediul proiectelor derulate, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei promoveaza si sustine valorile umane si profesionale, cu precadere in randul copiilor si tinerilor talentati in diferite domenii de activitate.

Clubul de Excelenta Dan Voiculescu este unul dintre proiectele Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, p rin intermediul caruia sunt derulate programe de dezvoltare ale talentelor si aptitudinilor copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 18 ani, in diferite domenii precum: educatie muzicala (canto, grup vocal), arte ludice (teatru), arte vizuale (pictura, desen si modelaj), informatica , limbi straine (limba engleza), dans de societate si programe psihologice (testari psihologice si aptitudinale, cursuri parenting si consiliere individuala).

In prezent, clubul reuneste peste 500 de copii si tineri talentati, premiati national si international, dintre care o parte frecventeaza saptamanal cursuri organizate de fundatie si derulate sub indrumarea unor profesori specializati.
Incepand din luna mai 2009, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei a fost acreditata ca centru Cambridge. Astfel, membrii Clubului de Excelenta cu varsta cuprinsa intre 9 si 15 ani, care frecventeaza cursurile de limba engleza, sunt testati periodic in vederea obtinerii certificatelor lingvistice, de diferite grade de competenta.

!!! NOUTATI

ATELIERELE MOSULUI !
Mosul are nevoie de cat mai multe ajutoare! In aceasta iarna si-a facut un atelier la standul Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, numai la KIDEX, la cel mai vesel targ pentru copii.
Daca ai Intre 5 si 15 ani, vino la ATELIERELE MOSULUI sa fii si tu unul dintre spiridusii lui! Cu ajutorul elfilor, poti Invata cum sa-ti confectionezi propriile decoratiuni pentru sarbatorile de iarna. Iar la finalul targului, cele mai reusite creatii vor fi premiate!
Haideti sa-i aratam Mosului ca la KIDEX vin cei mai talentati copii! Intra acum pe www.fudv.ro si afla mai multe detalii despre cum poti deveni spiridusul Mosului, modalitatea de inscriere si programul atelierelor.


DATE DE CONTACT
Adresa: Sediu: Str. Secerisului, nr 31, sector 4, Bucuresti
Puncte de lucru: Calea 13 Septembrie, numarul 13, Casa Academiei Romane, etaj 5, camerele 5.218 - 5.219.
Numere de telefon: Tel.fix: 031.425.58.82 / 031.425.58.83
Fax: 031.425.58.84
Tel.mobil: 0771.602.486; 0771.602.487; 0771.602.491
Persoane de contact: Anca Andreea Popa - PR&Press Manager
Tel.mobil: 0755.042.116
E-mail: anca.popa.press@gmail.com
Internet:
Web: www.fudv.ro
E-mail:  office@fudv.ro
Fundatia Dan Voiculescu Fundatia Dan Voiculescu Fundatia Dan Voiculescu

Fundatia Dan Voiculescu Fundatia Dan Voiculescu Fundatia Dan Voiculescu

Recomandati aceasta pagina: