Fundatii pentru copii
Fundatia Nadia Comaneci

Fundatia Nadia Comaneci
Pentru ca Nadia este o legenda care trebuie transmisa copiilor nostri, am creat o papusa cu chipul gimnastei, care sa aminteasca de momentele de glorie ale gimnasticii romanesti si sa insufle copiilor curiozitate si pasiune pentru acest sport.

Nadia este „un exemplu de nota 10” pentru copii, pentru femei, pentru sportivi si pentru toţi romanii, iar papusa ne va face sa ne amintim mai des ca avem acest exemplu.
Comercializarea papusii este un proiect social, prin care se vor strange fonduri pentru sprijinirea tinerilor sportivi, contribuind astfel la impulsionarea sportului de performanţa în Romania. Fondurile colectate vor fi direcţionate în programul „10 pentru gimnastica”.

Ca orice papusa, si papusa Nadia are o poveste.
„Acum multi ani, intr-un loc indepartat, numit Monteal, s-a nascut o mica zana. Intreaga imparatie, adunata sa vada Jocurile Olimpice, a ramas uimita cand la aparatele de gimnastica a inceput sa evolueze o fetita de 15 ani, bruneta, cu parul prins in coada, venita dintr-o tara mica, numita Romania.

Gratioasa si sprintena ca un pui de caprioara, Nadia isi facea exercitiile cu o corectitudine pe care nimeni pana atunci nu o mai vazuse. Toata lumea astepta cu sufletul la gura inca o evolutie a Nadiei, toti o aplaudau frenetic si incepeau sa o iubeasca pe micuta gimnasta, care parea ca danseaza pe covorul de la sol.

La un moment dat, Nadia si-a terminat exercitiul la paralele, intr-un zbor ireprosabil, si toti ochii erau atintiti asupra tabelei pe care avea sa se afiseze nota. La un moment dat, susurul salii se intrerupse brusc pentru cateva secunde, in timp ce pe ecran aparea nota 1.00. Nimeni nu intelegea ce se intampla. Pana cand si-au dat seama ca asistau la un moment istoric – acel 1.00 era, de fapt, nota 10! Prima nota de 10 acordata unei gimnaste la Olimpiada.

Din acel moment, vestea a dat inconjurul lumii si micuta zana de la Montreal a ajuns sa fie cunoscuta si admirata pretutindeni. Pentru intreaga lume, ea reprezenta modelul de perfectiune, simbolul excelentei in sport. Incet, incet, Nadia a devenit o legenda. Generatii si generatii de sportivi au fost propulsati de dorinta de a-i calca pe urme. Modelul Nadiei a depasit granitele sportului si a ajuns, in timp, sa fie un exemplu de urmat in toate domeniile vietii.

Astazi, Nadia Comaneci este inca pe buzele tuturor atunci cand vine vorba un model al perfectiunii, de cel mai bun ambasador al sportului romanesc, sau de o personalitate care ne da un nexemplu de conduita civica si implicare sociala.”

Aceasta este povestea pe care o spune papusa Nadia, o poveste pe care merita sa ne-o reamintim si sa o spunem si copiilor nostri.

Mai mult, papusa Nadia vine in ajutorul copiilor care practica astazi gimnastica, pentru ca o parte din fondurile care se vor strange din vanzarea acesteia vor merge catre cluburile de gimnastica de la noi din tara.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Stefan cel Mare, Nr. 13 A, Cladirea Administrativa, Et. 2, Sector 2, Bucuresti
Numere de telefon: Diana NITA - PR Consultant
Mobile: 0744 373 518
Persoane de contact: Diana NITA - PR Consultant
Mobile: 0744 373 518
E-mail: diana.nita@classicbrands.ro
Internet:
Web: www.nadiacomaneci.eu
E-mail:  office@nadiacomeneci.eu
Papusa Nadia Papusa Nadia

Recomandati aceasta pagina: