Fundatii pentru copii
Fundatia Medlife - Asociatia PRO Sanatatea

Fundatia MedLife

MedLife
Va multumim ca ati ales sa fiti alaturi de de Fundatia Pro Sanatatea. Impreuna am reusit sa facem un prim pas pentru sustinerea copiilor de la Centrul „Sfantul Dimitrie” din Bucuresti. Campania „Sansa se naste oricand” a ajuns la final, dar nu si proiectele noastre.
Aceata initiativa a fost prima dintr-un sir de proiecte inedite despre care urmeaza sa va povestim.

Sansa se poate naste oricand!

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi daca fiecare copil care vine pe lume ar purta la nastere, in locul numelui de pe bratara de identificare, un stigmat care ii pecetluieste viitorul: „ cersetor”, „alcoolic”, „premiant”, „ bolnav de SIDA”, „sportiv de performanta”, „bolnav de hepatita”, „hot de buzunare”, „om de stiinta”, „criminal”.
Nu toti copiii se nasc cu sanse egale, aceasta este realitatea din jurul nostru! Putin cate putin, putem schimba soarta copiilor care se nasc si cresc in medii defavorizate.
Poti ajuta acum la nasterea unei sanse. Chiar daca provine dintr-o familie saraca sau care nu-l poate educa si creste asa cum trebuie, orice copil are dreptul la sansa.

Ajuta-ne sa-i ajutam!

Redirectioneaza 2% din impozitul tau pe venit catre Asociatia PRO Sanatatea!
Pentru completarea formularului, click aici.

Cunoaste-i pe copii de la Fundatia Sf. Dimitrie.

Campanie 2% - 10 aprilie – 25 mai 2012
Prin Fundatia PRO Sanatatea sprijinim copiii care provin din medii defavorizate (violenta domestica, conditii de trai la limita subzistentei).

Detalii campanie:

Am initiat un parteneriat cu fundatia Sf. Dimitrie www.fundatiasfantuldimitrie.ro
Fundatia urmareste prevenirea excluderii sociale a copiilor si familiilor cu risc crescut de izolare sociala printr-un program de servicii educationale, sociale, psihologice si medicale oferite in cadrul centrului.
Centrul de zi al fundatiei ofera copiilor din medii defavorizate, conditii de educatie si „control social” dupa orele de scoala :

- 50 de copii si familiile acestora beneficiaza de serviciile centrului de zi
- peste 1000 de familii au beneficiat de ajutorul fundatiei

Ce poti face tu?

Prin intermediul prevederilor din Codul Fiscal oricare dintre voi poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre ce organizatie non-guvernamentala doreste
Dureaza 2 minute sa completezi formularul 230 sau formularul 200, in functie de situatie, pe care le puteti descarca aici!
In acest mod transmiti statului modul in care doresti sa fie cheltuita o parte din impozitul tau pe venit.
Fiecare leu primit conteaza pentru copiii din mediile defavorizate de care ne ingrijim impreuna cu fundatia Sf. Dimitrie. Contribuim la sanatatea, educatia si sustinerea lor materiala pentru ca si ei sa aiba un viitor.
Ajuta-ne sa-i ajutam pe cat mai multi dintre copiii mai putin norocosi decat noi!
DATE DE CONTACT
Adresa: Calea Victoriei 222, sector 1, Bucuresti
Numere de telefon: Tel: 0374 180 474
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.medlife.ro/pro-sanatatea/
E-mail:  office@medlife.ro
Fundatia MedLife Fundatia MedLife Fundatia MedLife

Fundatia MedLife Fundatia MedLife

Recomandati aceasta pagina: