Limbi straine pentru copii
Gradinita Teddybär - germana si engleza intensiv

Gradinita cu germana/engleza intensiv.
Impreuna inventam universul copiilor nostri !
Gradinita Teddybär
Gradinita Teddybär

Cei mai importanti ani ? Cei sapte petrecuti "acasa". "Acasa" inseamna gradinita "Teddybär".
O atmosfera familiala, vesela si linistita.

Gradinita Teddybär isi propune sa satisfaca cerintele educationale, sociale si emotionale ale copiilor dumneavoastra si sa ofere un program educational atractiv care sa le stimuleze curiozitatea si dorinta de a invata. Programa se bazeaza atat pe invatarea limbilor straine (germana intensiv, engleza intensiv) cat si pe acumularea de cunostinte prin activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunoasterea mediului, educatie plastica, educatie muzicala, educatie fizica, activitate practica sau elemente de activitate gospodareasca, prin cultivarea bunelor maniere, urmarind in felul acesta si normele metodologice ale Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Toate acestea sunt completate atat de Activitatile Optionale (dans modern, balet, pictura, pian, teatru, initiere calculator, origami, aikido, inot, tenis - care ajuta la dezvoltarea aptitudinilor individuale), cat si de Activitatile Extracuriculare (vizite la muzee, spectacole pentru copii, excursii de o zi, tabere de vara si de iarna, parcuri, teatru, circ, obiective culturale, iar cu ocazia Sarbatorilor de Craciun si Sfarsit de an scolar se organizeaza serbari)

Pregatirea copiilor este asigurata de educatoare si profesori speializati, cu experienta in invatamant si cu un inalt grad de pregatire profesionala.

Gradinita Teddybär ofera si o serie de facilitati:
- asistenta medicala zilnica
- consiliere psihologica
- discounturi pentru frati / surori
- transport

Program After - School: 12:00 - 18:00
Tarif = 950 lei
Include:
- transportul copiilor de la scoala
- masa de pranz
- supravegherea si indrumarea penru efectuarea temelor
- limba straina(3h/saptamana germana; 2h/saptamana engleza)
- gustare (16:30)
- activitati optionale (dupa preferinte)


LIMBI STRAINE

Centrata pe copil, noua abordare a educatiei propune teme din realitatea de zi cu zi, teme pragmatice si in concordanța cu interesele si necesitatile prescolarilor. Astfel, ne dorim a fi si activitatile de limbi straine (germana si engleza), care le propunem: teme atractive si de mare interes intr-o maniera cat se poate de amuzanta ... pana la urma invatarea este un joc...nu-i asa?

Impreuna cu personajele din povestile preferate, cu jucariile lor favorite, copiii vor invata termenii esentiali ai limbilor engleza si germana, cu o mai mare usurinta si cu mai mult haz, vor parcurge o tematica bogata in stimuli lingvistici, transformand invatarea intr-un joc interactiv.

Itinerariul tematic pornește de la realitatile cotidiene, mai familiare copilului: corpul , familia, casa,

explorand apoi locuri si situatii mai indepartate: orasul, mediul natural, etc, pana la a include lumea fantastica a basmelor si povestilor.

Activitatile de limbi straine au fost gandite in asa fel incat sa corespunda particularitatilor individuale si de

varsta ale copiilor. Prin programele pe care le folosim , ne propunem formarea si dezvoltarea deprinderilor de baza, parcurgerea unor teme de mare interes, insusirea vocabularului si a actelor de vorbire, care fac posibila comunicarea si care, asigura acuratetea exprimarii.

Sarcinile impuse de obiectivele predarii-invatarii limbilor straine, au dus la realizarea unor pachete didactice

integrate, cuprinzand manualul , ghidul profesorului, fise de lucru, casete audio, CD, DVD, precum si materialele necesare pentru evaluarea formativa si sumativa.v

ENGLEZA

La scoala Teddybär, actul educational tine pasul cu realitatea, inclusiv economica, a vremurilor in care, traim iar predarea in limbi straine (germana si engleza) ne ajuta sa formam tineri competitivi, apoi sa faca fata provocarilor din scoala si ulterior din viata.

Contactul cu limba engleza are loc din primul an de gradinita, cu focus pe abilitatile psiho-motorii (miscari,

actiuni). Tematica atent selectata, potrivit nivelului de intelegere al copilului mic, precum si larga uzitare a componentelor motivatoare de invatare (joc, cantec, povesti, proiecte artistice etc.), fac din invatarea limbii engleze o experienta distractiva si incitanta.

In anii care urmeaza, prin comunicare dinamica si expunere intensiva la elementele de limba, copiii ajung sa-si dezvolte abilitatile de auditie si vorbire. Este de asemenea momentul in care, paralel cu consolidarea vocabularului, iau contactul cu scris-cititul in limba engleza.

Metoda Jolly Phonics pe care o practicam cu profesor acreditat de forul britanic de specialitate, este o metoda fonetica de sinteza, un program de introducere sistematica in sunetele limbii, prin mijloace interactive, multi-senzoriale, distractive si in acelasi timp provocatoare. Copiii ajung sa fie constienti la o varsta relativ frageda de faptul ca fiecarui sunet din limba ii corespunde un simbol, ca limba in sine este un cod care poate fi spart prin rationamente deductive, o data ce au dobandit cunostintele necesare. In etapa scolara, se consolideaza initial programul de constientizare fonetica a limbii engleze, pana ce copilul ajunge sa citeasca fluent si sa scrie independent, dupa care eforturile pedagogice merg in directia dezvoltarii nivelului de intelegere, asa incat limba sa fie folosita corect si expresiv.

In anii de scoala, pastrand ca referinta manualele recomandate de curricula nationala, accentul trece de pe dezvoltarea abilitatilor de auditie si vorbire, pe cele de citire si scris, asa incat la sfarsitul ciclului primar copiii sa poata trece cu succes examenul de testare in limba engleza practicat de numeroase scoli, sau, cu aceleasi sanse de succes, Cambridge Young Learners’ English certificate (Flyers level).

Vacantele sunt un bun prilej pentru consolidarea cunostintelor acumulate si pentru insusirea altora noi, in mod natural, accesand diferite module tematice livrate de vorbitori nativi de limba engleza sau participand la schimburile culturale pe care institutia noastra le faciliteaza an de an.


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita Teddybar !
TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Sediul 1: Str. Soimarestilor nr. 29, sector 1
Sediul 2: Str Virgil Plesoianu nr. 1, sector 1
Numere de telefon: Tel.mobil: 0723.048.602
Tel.fix: 021-222.58.87
Persoane de contact: Moldoveanu Mihaela
Internet:
Web: www.teddybar.ro
E-mail:  gradinitateddybar@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: