Limbi straine pentru copii
Gradinita Hansel und Gretel

Gradinita Hänsel und Gretel

> Predare in limba germana
Cunoasterea unei limbi straine aduce multe avantaje. Limba germana cu atat mai mult. Avem o rata de admitere foarte ridicata la scolile cu predare in limba germana.

> Spatiu mare, inauntru si afara
4 sali de curs, 3 bai, 2 dormitoare si o bucatarie. Afara, gazon proaspat, piscina, leagane, tobogan, pomi si altele. In total, o suprafata interioara de 300 m2 si exterioara de 400 m2.

Suntem localizati la 3 minute de Arcul de Triumf si 1 minut de Piata Domenii, pe o strada mai putin galagioasa.

Asiguram un mediu extins de familiaritate, confort si afectiune cat mai aproape de acasa; am decis sa ne folosim de capacitatile extraordinare ale copiilor de a invata la aceste varste fragede. Copiii trebuie sa profite la maxim de anii petrecuti cu noi. De aici vor pleca nu doar fericiti si cu amintiri pretioase, vor stapani fluent limba germana.

Hänsel und Gretel este o gradinita germana cu experienta de 16 ani in invatamantul prescolar de calitate. Acordam atentie deosebita calitatii colectivului de educatori, obiectivul nostru principal fiind insusirea limbii germane de catre copii. Oferta noastra de invatamant contine o programa educationala in care inseram teme diverse, al caror scop este asimilarea de catre copii a unui bagaj lingvstic amplu, o pronuntie foarte buna, utilizand un limbaj adecvat copilului.

> Al doilea loc numit acasa

Un loc unde copiii intra intr-o casa noua, in care vor incepe dezvoltarea lor. Un mediu care sa le cultive un stil sanatos de viata si sa-i ajute sa deprinda primele aptitudini necesare pentru scoala.

> Fiecare zi e o vacanta

Zilele sunt formate din activitati sportive, studiu interactiv, mese delicioase. Zambetele copiilor dovedesc fericirea acestora.

Depunem toate eforturile ca in cadrul gradinitei sa reusim urmatoarele:

  • insusirea limbii germane de catre copiii prescolari, pe parcursul celor trei ani de gradinita;
  • cultivarea abilitatilor si formarea deprinderilor atat de necesare vietii: deprinderea de a colabora, increderea in sine, dorinta de a contribui in cadrul familiei si comunitatii si curajul de a face fata incercarilor vietii.

Puncte care pot influenta decizia inscrierii copilului in cadrul gradinitei Hansel und Gretel:

  • traditie privind invatarea limbii germane la nivel matern de la o varsta mica;
  • toate activitatile zilei se desfasoara in limba germana;
  • grupe cu un numar mic de copii (10-13), astfel incat calitatea si cantitatea timpului alocat fiecarui copil duc la o apropiere puternica intre copil si educator si se realizeaza un parteneriat de durata.

Astfel, reusim valorificarea la maxim a potentialului fizic si psihic al fiecarui copil, respectand ritmul unic de dezvoltare si nevoile afective ale fiecarui copil.

  • o echipa solida, cu experienta vasta in domeniul educatiei, formata din persoane preocupate pentru cunoasterea cat mai buna a fiecarui copil, pentru a putea construi trasee educationale care sa conduca la progresul individual;
  • evaluarea si comunicarea zilnica si saptamanala a evolutiei fiecarui copil;
  • servicii optionale de consiliere psiho-pedagogica si de logopedie (servicii oferite in parteneriat);
  • control si asistenta medicala saptamanala - comunicare saptamanala despre starea generala a fiecarui copil.

Spatiul verde exterior care este exploatat zilnic de catre copii in perioadele in care se poate iesi afara din punct de vedere meteorologic.

Piscina exterioara in care dorim sa avem cat mai multe zile de balaceala in timpul verii (sub supravegherea unui instructor de inot).

OPTIONALE:

PIAN - Prescolarii au in general inclinatii catre muzica, iar multi dintre ei au reale calitati muzical-instrumentale. Pianul ofera satisfactii imediate. De la primul contact cu pianul, copilul poate da viata unui sunet armonios. Alte instrumente, ca alamurile, instrumentele de suflat sau instrumentele cu coarde, necesita pozitionarea atenta a degetelor, controlul respiratiei sau miscari ale gurii, deci iau si mai mult timp pentru a produce o nota placuta.
Citeste mai mult

ARTS & CRAFTS - Arta reprezinta un prilej de exersare si dezvoltare a creativitatii prin libertatea maxima de expunere pe care o asigura. Acest curs are ca obiectiv principal formarea deprinderii de a exprima idei, ganduri si sentimente, prin intermediul limbajului plastic. Se vor studia: modelaj, pictura, abilitati practice, colaje.
Citeste mai mult

DANS - Dansul este o forma distractiva de activitate fizica, in cadrul careia copilul poate sa-si modeleze frumos corpul. Prin dans, sunt stimulate functii importante in dezvoltarea motrica: coordonare, forta, echilibru, flexibilitate. Inscrierea intr-o clasa de dans inseamna integrarea lui intr-o comunitate mica.
Citeste mai mult

ENGLEZA - Acest curs contribuie la formarea profilului de lingvist al copiilor si le stimuleaza spiritul de comunicare intr-o limba straina, pentru a dezvolta idei pe diferite teme, prin cunoasterea si insusirea unor notiuni atractive si interesante.
Citeste mai mult

PROGRAM SI TARIFE

PROGRAM SCURT 8:00-12:00 1.300 LEI
PROGRAM SCURT CU MASA 8:00-14:00 1.500 LEI
PROGRAM LUNG* 8:00-18:00 1.800 LEI*

*La PROGRAMUL LUNG se poate adauga optiunea "Die Langzeit -Kita", astfel programul se poate prelungi pana la ora 18.30 pentru un tarif suplimentar de 100 lei lunar.

Tarife Afterschool

Tariful pentru afterschool este de 1.400 lei pe luna si include transportul de la scoala la afterschool, masa, supravegherea scolara si indrumare pedagogica.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Maior Stefan Sanatescu, nr. 19, Sector 1, Bucuresti
Cartier: Domenii
Reper: Liceul Teoretic "Nicolae Iorga", Spitalul Universitar de Urgenta "Elias"
Numere de telefon: Tel.fix: 021.224.77.04
Tel.Mobil: 0743.332.447
Persoane de contact: Catalin Moraru
Internet:
Web: hanselundgretel.ro
E-mail:  gradinita@hanselundgretel.ro
Gradinita Hänsel und Gretel Gradinita Hänsel und Gretel Gradinita Hänsel und Gretel Gradinita Hänsel und Gretel Gradinita Hänsel und Gretel Gradinita Hänsel und Gretel Gradinita Hänsel und Gretel Gradinita Hänsel und Gretel Gradinita Hänsel und Gretel Gradinita Hänsel und Gretel Gradinita Hänsel und Gretel Gradinita Hänsel und Gretel

Recomandati aceasta pagina: