Limbi straine pentru copii
Centrul Educational Creative Way

After School Creative Way

Va invitam la centrul nostru educational dedicat tuturor iubitorilor de limbi straine.
Organizam cursuri intensive pentru nivelurile A1, A2, B1 si B2 pentru grupe de copii incepand cu varsta de 6 ani. Acestia vor fi repartizati pe grupe in functie de nivelul de pregatire. Fiecare modul are o durata de 3 luni si cuprinde tematici din ariile cele mai intalnite. La finalul fiecarui modul copilul va primi o fisa de evaluare a competentelor dobandite pe parcursul cursului.
Programele de studiu pentru fiecare nivel sunt concepute astfel incat fiecare copil sa reuseasca treptat sa comunice cat mai bine in limba studiata.
Organizarea in grupe mici de cate 8-10 copii, permite o mai mare atentie acordata fiecarui copil si avantajul interactionarii in grup, spre deosebire de meditatiile private.
La cerere putem facilita si alte cursuri cum ar fi Franceza, Spaniola sau Romana sub forma de module sau meditatii. Ne puteti solicita si alte cursuri de interes pe care vom incerca sa le oferim in limita posibilitatilor.

DOTARI

  • Curte amenajata 80 mp;
  • Clase spatioase si luminoase;
  • Spatiu de joaca interior;
  • 3 bai, vestiare
  • 3 Sali de curs;
  • Sala de dans si sport;
  • Sala de mese si relaxare;

CURSURI:

  • Limba Engleza
  • Limba Germana
  • Limba Rusa

LIMBA ENGLEZA:

"Daca ii vorbesti unui om intr-o limba pe care o intelege, cuvintele tale ii vor ajunge in minte. Daca ii vorbesti in propria sa limba, cuvintele tale ii vor ajunge la suflet." – Nelson Mandela

Suntem intr-o era in care cunoasterea unei limbi de circulatie internationala are multiple avantaje, de la calatorii pana la obtinerea de locuri de munca in viitor. Limba engleza este o limba straina extrem de des folosita, atat international, cat si la noi in tara. Asimilarea cunostintelor de baza de la o varsta mai mica faciliteaza dezvoltarea acestora mai tarziu. Deaceea, punem la dispozitie sedinte de limba engleza in cadrul Programului Afterschool, dar si module intensive la Centrul Educational.
Copiii vor invata sa comunice, sa foloseasca elemente de baza ale gramaticii si sa se exprime in limba engleza, sub indrumarea profesorilor specializati. Jocurile si filmuletele educationale vor facilita procesul de invatare, adaugand distractie pe masura.

LIMBA GERMANA:

"Cunoasterea limbilor straine este o usa deschisa catre intelepciune." – Roger Bacon

O limba straina te ajuta atat la exprimare, cat si la descoperirea unei alte civilizatii si culturi. Cu ajutorul ei poti descoperi si intelege cum traieste o comunitate diferita de a ta, ce valori si obiceiuri are.Limba germana este o limba care poate deschide multe porti copilului pe plan academic si profesional. Este o limba puternica, care exprima diversitatea culturala a nativilor ei si care s-a impus cu rapiditate in Europa si in lume. Deaceea, punem la dispozitie sedinte de limba germana in cadrul Programului Afterschool, dar si module intensive laCentrul Educational, unde copiii vor invata sa comunice, sa foloseasca elemente de baza ale gramaticii si sa se exprime in limba germana, sub indrumarea profesorilor experimentati. Se vor folosi si metode noi de invatare a limbii straine, prin jocuri, filmulete educative si activitati de grup. Pentru ca ne dorim ca toti copiii sa se dezvolte armonios si sa faca ceea ce le place.

SCOLI INVECINATE

Scoala Gimnaziala Pia Bratianu;
Scoala Gimnaziala Geo Bogza;
Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu;
Liceul Teoretic Nicolae Iorga;
Liceu Teoretic Tudor Vianu
Scoala nr. 11 "Heliade Radulescu";
Scoala Gimnaziala 173 "Eugen Barbu";
Scoala Gimnaziala 167.
Scoala Gimnaziala 175

Va asteptam cu drag sa ne contactati pe pagina noastra de Facebook: facebook.com/CreativeWayAfterSchool cat si pe site la sectia inscrieri: creative-way.ro/inscriere/

Echipa Creative Way !
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Maior Stefan Sanatescu nr. 5 (langa Piata Domenii si spital Elias), Sector 1, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0744.442.329
Internet:
Web: www.creative-way.ro
E-mail:  office@creative-way.ro
After School Creative Way After School Creative Way After School Creative Way
After School Creative Way
After School Creative Way After School Creative Way After School Creative Way

Recomandati aceasta pagina: