Limbi straine pentru copii
Global Learning - cursuri de limba romana, engleza si germana

Global Learning

Educatia – Pasaportul catre o viata mai buna GERMANA SI ENGLEZA

Lectii de limba engleza si germana pentru copii, elevi si adulti. Programul „Educatia - Pasaportul pentru o viata mai buna” isi propune sa sprijine copiii, elevii si adultii care doresc initierea in limbile engleza si germana.
Limba si cultura unui popor au o importanta speciala in intelegerea modului sau de viata, in facilitarea comunicarii intre persoane, in stabilirea de contacte si prietenii peste granite, in lucrul eficient cu acestia. Astfel, in cadrul acestui program, invatarea limbilor straine se va realiza in acelasi timp cu asimilarea particularitatilor de cultura. Mai mult

Global Learning

Curs de engleza pentru copii
Grupe de varsta: 5 - 6 ani si 7 – 8 ani.
O limba straina vorbita fluent si corect le deschide copiilor calea catre studii inalte, cultura si catre un viitor de succes. La varste mici copiii asimileaza foarte repede, natural, fara a simti vreun efort sau oboseala.
Citeste mai departe

Global Learning

Curs engleza scolari si elevi
Grupe cls. a 2-a – a 4-a; Grupe cls. a 5-a – a 8-a. Limba engleza a devenit obligatorie in toate domeniile vietii de astazi. Este important sa fie invatata foarte bine inca din copilarie, cand asimilarea este mai rapida, iar copiii nu au examene multe si grele de sustinut la scoala.
Citeste mai departe

Global Learning

Curs germana pentru copii
Grupe de varsta 5 - 6 ani si 7 – 8 ani. Copiii care vin la cursul de germana ajung sa indrageasca atat de mult si limba si cursul, incat lucreaza cu placere pagini intregi, vad filme, creaza cartonase, lectii, afise, articole, au entuziasm si rezultate.
Citeste mai departe

Curs germana scolari si elevi
Cursurile de germana pentru copii (cls.a 2-a – cls. a 4-a si cls. a 5-a – cls. a 8-a) sunt interactive, foarte dinamice, adaptate foarte bine fiecarui cursant. Metodele si atmosfera de lucru sunt gandite sa sporeasca interesul si curiozitatea.
Citeste mai departe

Global Learning

Club de lectura
Literatura in Limba Romana, Engleza, Germana - Un club de carte, un club de lectura, lectura pe care o propunem impreuna, alegem din propuneri si… ne intalnim sa citim, sa discutam, sa argumentam….faceam asta candva, va mai amintiti? Intre prieteni
Citeste mai departe

Global Learning

Scoala de vara
Copilul dumneavoastra ce face vara aceasta?
Inscrieti-l la Scoala de vara pentru copii (6-14 ani)
V-ar placea ca, vara aceasta, copiii dumneavoastra sa se distreze, sa isi faca prieteni si, in acelasi timp, sa invete limba engleza si/sau germana impreuna cu alti copii?
Clubul de vara de engleza si germana pentru copii va fi un adevarat divertisment cultural, o experienta speciala, o vacanta speciala, club de lectura, filme, joc de rol, plimbari in diverse locuri, prietenii frumoase!
Citeste mai departe

Global Learning

Limba engleza – Admiterea in clasa a 5-a cu Engleza Intensiv (eBook ePUB) – autor  Denissa Bularda –  Editura Letras, 2020

limba-engleza-denissa-bularda

Acesta este un eBook protejat cu DRM. Pentru a-l citi, descarca gratuit aplicatia  Adobe Digital Edition .
Lucrarea  Limba engleza – Admiterea in clasa a 5-a cu Engleza Intensiv va ofera un set de exercitii atat pentru proba scrisa, cat si pentru cea orala, si sugestii de rezolvare a acestora.
Exercitiile sunt exact de tipul celor care s-au dat de-a lungul anilor, in diferite scoli din toata tara, la examenele de admitere in clasa a V-a limba engleza intensiv .
Pentru elevul aflat intr-un examen este extrem de important sa aiba cunostinte, experienta si curajul de a vorbi liber si fluent. Acestea sunt cheia succesului sau. Acestea trebuie construite si antrenate! Lucrarea este foarte valoroasa pentru atingerea acestui scop.

Contine

  • Cerinte de a scrie un text, o compunere de 50-75 de cuvinte, „Write about…”, fiecare fiind urmata si de un model de rezolvare –> acestea vor antrena elevul sa isi exprime si sa isi impartaseasca ideile intr-un mod concis, eficient.
  • cerinte de tipul “Read the text and answer the questions”, texte urmate de intrebari si raspunsuri –> vor antrena elevul sa descopere intr-un text informatia ceruta si sa o prezinte.
  • exercitii de gramatica in acord cu programa scolara -> exercitii cu care se va recapitula si fixa pur si simplu gramatica studiata
  • cerinte de dialog, urmate de modele de dialog –> pentru a-l antrena sa isi dezvolte fluenta si naturaletea vorbirii, pentru a putea face fata dificultatii examenului oral, de asemenea vor imbogati in mod serios vocabularul elevului.
  • cerinte de descriere a unei imagini, cu model de descriere pentru fiecare dintre acestea –> pentru a putea sa isi demonstreze la examen abilitatile de a descrie cu claritate si acuratete ceea ce vede.

Astfel lucrarea contine un set de 20 de teste de exersat acasa, sau la scoala cu profesorul.
Exersand vor castiga incredere si vor obtine rezultatul dorit!


English Verb Tenses: Practice and speak like a native (eBook PDF) – Denissa Bularda – Editura Letras, 2020

english-verb-tenses-denissa-bularda

Acesta este un eBook protejat cu DRM. Pentru a-l citi, descarca gratuit aplicatia  Adobe Digital Edition .
Master the Verb Tenses in English with hundreds of examples!
Easy to understand! Clear and in context!
The English Verb Tenses book supports you master the usage of the past, present and future in their simple, continuous and perfect forms in order to help you express and share your ideas effectively in both spoken and written English.
In a normal daily conversation, at work or when you are having an exam, it is extremely important to have a good command of these twelve tenses.
With the help of this book you'll build the necessary English skills and have the nerve to choose the right verb and tense.
So, you'll have each tense presented in four short and comprehensive parts: the form, the usage, expressions of time and examples. Diagrams, mind maps and contexts make the understanding effortless and accurate, then you'll find more examples and exercises to help you practise the tenses and develop your speaking fluency. The keys are at the end of each chapter.
The book is a must-have to speak and write more confidently. Get it today!


Despre autor - Denissa Gabriela Bularda

Denissa Gabriela Bularda este profesor cu o experienta de peste douazeci si cinci de ani, lucrand atat in invatamantul de stat, in primii ani ai carierei, cat si in cel privat.

Domnia sa pregateste cu iubire si daruire generatii de elevi care iau examene cu rezultate excelente, sunt premiati si foarte increzatori in fortele si calitatile lor.

Pentru aceasta, observa cu atentie problemele si nevoile elevilor din fata sa. Nefiind adepta principiului “elevul e de vina” sau “sistemul este prost“, autoarea este o creatoare de metode si produse educationale, materiale diferite si moderne care sa sporeasca curiozitatea elevilor si placerea de a invata.

Pentru elevii de varsta mica, doamna profesoara Bularda creaza personaje si povesti in mai multe limbi, carti audio si desene animate, lectii video si jocuri. Astfel incurajeaza joaca, distractia si veselia. “Jucati-va, intrati in lumea povestilor, apoi creati voi!” Copiii nici nu realizeaza cand invata. Materia este ca o poveste.

Folosind tehnologia moderna, a realizat propria platforma online de cursuri, prin care sunt oferite  atat informatii cat si prilejul de a exersa si aprofunda materia prin exercitii.

Tot pentru exersarea cunostintelor, autoarea a creat culegerea de limba engleza, dedicata celor care sustin testarea pentru clasa a V-a, sectia intensiv engleza. Confera prin aceasta modalitate sugestii de variante si modele de subiecte pentru admitere. Printr-o metoda atractiva si accesibila, culegerea abordeaza punctele necesare sustinerii examenului.

Denissa Gabriela Bularda spune:  „Numaram pasii spre progres, niciodata greselile.”

denissa-bulardaDATE DE CONTACT
Adresa: Strada Ion Racoteanu, Bucuresti – sectorul 3
Numere de telefon: Tel.mobil: 0723.642.817
Persoane de contact: Denissa Gabriela Bularda
Internet:
Web: www.global-learning.ro
facebook.com/cursuri.romana.germana.engleza
E-mail:  info@global-learning.ro

TV GradiniteBucuresti ro in vizita la Global Learning - care primeste Medalia de Aur = Trandafirul Galben

TV-GradiniteBucuresti.ro

Recomandati aceasta pagina: