Birotica - Papetarie - Rechizite pentru copii
Busquets

Busquets
... si iata noua gama de produse BUSQUETS!

BUSQUETS a fost fondata în 1922, este o companie cu sediul în Barcelona, Spania renumita in intreaga lume pentru creativitatea, calitatea si designul original al produselor sale.
Formata dintr-o echipa tanara şi dinamica, GRAFICARD - distribuitorul exclusiv pentru Romania al produselor BUSQUETS - te asteapta sa iti ofere o gama larga de produse si servicii de personalizare profesionale in functie de dorintele tale: invitatii de nunta si de botez, felicitari de Craciun si Pasti concepute pentru sectorul business si ca si o noutate rechizite pentru scolari si prescolari, articole de marochinarie pentru sectorul business.

Colectiile de rechizite Busquets prezinta o mare varietate de produse originale care completeaza atat necesarul de rechizite scolare sau prescolare, cat si idei pentru cadouri superbe: de la o cutiuta de bijuterii la un rucsac dragut, de la creioane colorate la umbrela sau pelerina de ploaie.... si iata noua gama de produse BUSQUETS!

Colectiile de rechizite Busquets prezinta o mare varietate de produse originale care completeaza atat necesarul de rechizite scolare sau prescolare, cat si idei pentru cadouri superbe: de la o cutiuta de bijuterii la un rucsac dragut, de la creioane colorate la umbrela sau pelerina de ploaie.

Aceste articole extraordinare prin designul lor coplesitor si prin calitatea superioara sunt create pentru a aduce fericire si iluzie pentru copii.

Fiecare colectie isi are mascota proprie, pe care o vei avea alaturi de tine intotdeauna la fermoarul rucsacului tau.

Hai descopera lumea rechizitelor Busquets prin oferta noastra imensa cu diverse designuri, moderne si exuberante.

Echipa Graficard
Make it Special!
By BUSQUETS
DATE DE CONTACT
Adresa: Oradea, Bihor, Str. Simion Barnutiu nr. 12
Numere de telefon: Tel.mobil: 0728.223.311
Tel./Fax: 0259.475.320
Persoane de contact: Annamária Ladányi
Internet:
Web: www.rechizite-cadou.ro
E-mail:  rechizite@graficard.ro
BUSQUETS BUSQUETS BUSQUETS

BUSQUETS BUSQUETS

Recomandati aceasta pagina: