Targuri si Expozitii pentru copii
Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori CONIL Editia a VII-a!

Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori CONIL

Asociatia CONIL organizeaza la Divertiland Playland Pipera cel mai mare targ de Martisor dedicat micilor antreprenori!

Peste 30 de gradinite expun produse lucrate de copii, peste 1200 de vizitatori asteptati

Asociatia CONIL si Divertiland Playland organizeaza cu ocazia Martisorului, in parcul de distractii Divertiland din Pipera, in data 27 februarie 2016, intre orele 10:00 – 18:00, Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori, editia a VII-a.

Targul, aflat deja la cea de a 7-a editie, se va desfasura in premiera in cel mai mare parc acoperit de distractii din Bucuresti, si are un dublu scop: atat educativ, cat si caritabil.
Evenimentul isi propune sa incurajeze spiritul antreprenorial al celor mici, care vor fi atat autorii lucrarilor puse in vanzare, cat si cei care vor stabili si negocia preturile. Targul mai vizeaza si donarea a 50% din incasarile expozantilor in scop caritabil, in beneficiul programelor Asociatiei CONIL, pentru copiii cu nevoi speciale si copiii din medii defavorizate.
Sunt invitate sa participe gradinite si scoli din Bucuresti, care vor expune lucrarile copiilor – martisoare, felicitari, tablouri, lucrari 3D – avand ca tematica sarbatoarea Martisorului si sosirea primaverii. 

Editia precedenta a Targului Micilor Mestesugari si Antreprenori a adunat peste 30 de expozanti si s-a bucurat de vizita si suportul a peste 1000 de persoane..
“In fiecare an observam o crestere a interesului pentru acest targ atat in randul institutiilor participante, cat mai ales in randul celor mici, fapt care ne bucura. O astfel de initiativa actioneaza in mai multe directii asupra unui copil in formare: ii cultiva spiritul artistic, il implica la nivel de echipa si il initiaza in aspectele antreprenoriale, toate constituind baza personalitatii lui de adult,” a declarant presedintele Asociatiei CONIL, Adela Hanafi.

“Divertiland Playland reprezinta locatia perfecta pentru organizarea unor astfel de manifestari, prin adaptabilitatea spatiului, prin accesibilitatea locatiei si prin faptul ca vine cu o completare pe parte de distractie, prin intermediul atractiilor unice puse la dispozitia vizitatorilor. Astfel, pe langa targ si achizitionarea de martisoare pentru cei dragi, vizitatorii pot petrece cateva ore de distractie in familie, testand singura partie acoperita de schi din Romania, derdelusul, peretele de escalada, pista de karting si multe alte atractii.

De asemenea, special pentru data de 27 februarie, pretul biletelor de acces, care includ si utilizarea tuturor atractiilor si echipamentelor specifice, este de 15 lei pentru adulti si 20 de lei pentru copii”, a declarat Antony Lourezos, General Manager, Divertiland.
Programul evenimentului include si momente artistice deosebite - recitaluri de cantece si poezii, scurte scenete, dansuri - sustinute de copiii talentati din cadrul Studio Intermezzo, Club Artist Ploiesti, Scoala de Dans Dance World, Trupa de Dans Pasitos sau de catre “Profesorul de Joaca” Leon Magdan,  precum si ateliere de creatie pentru copii oferite de Atelier Florigami s.a.

ORGANIZATOR: Asociatia CONIL / PARTENER: Divertiland Playland / PARTENERI MEDIA:
STV Junior, GradiniteBucuresti.ro, CalendarulCopiilor.ro, Agenda Culturala pentru Copii, Copilul.ro, Revista CN Lazar, Romania Pozitiva.ro, Gradinite.com, Vin si Eu.ro, Bucharest Cultural Events, Lumea lui Junior.ro, Woman2Woman.ro, WebGrow, KidSpots.ro

Despre Asociatia CONIL
Asociatia CONIL a marcat in anul 2015 implinirea a 10 ani de activitati si proiecte dedicate educatiei si integrarii copiilor tipici sau cu nevoi speciale. Prin initiativele si proiectele derulate, Asociatia CONIL sustine integrarea copiilor cu cerinte speciale de educatie si faciliteaza accesul acestora la o educatie de calitate, prin identificarea si sprijinirea unor cazuri prezentate si prin realizarea unor planuri personalizate pentru educarea acestora.
De asemenea, Asociatia CONIL sprijina descoperirea talentelor de orice fel, in orice context, atat la copii tipici cat si la copii cu dizabilitati. Ne propunem sa formam si sa educam viitoare talente, care sa fie o prezenta constanta pe scena sau in lumea artistica, prin participarea la festivaluri muzicale, la expozitii si targuri cu vanzare de produse confectionate de copii, la concursuri si competitii de gen.
Link-uri utile: conil.ro, facebook.com/centruldeperformantaconil/, facebook.com/conilasociatia

Despre Divertiland Playland
Divertiland Playland este primul parc de distractii indoor din Capitala. Acesta este localizat intr-un spatiu de peste 5.000 m², situat în incinta Atlas Business Center din Pipera, in imediata apropiere a statiei de metrou Aurel Vlaicu. Pe langa evenimentele tematice si petrecerile pentru copii, Playland gazduieste cel mai mare loc de joaca acoperit stabilind noi standarde pentru acest segment de piata.
Programul de distractie la Divertiland Playland este de  miercuri pana duminica, in intervalul orar 12:00 – 21:00. Biletele pentru copii costa 35 Ron (L-V) si 50 Ron (Sa-Du), pentru adulti pretul ramanand acelasi pe toata durata saptamanii, 25 Ron. Tariful de intrare asigura accesul gratuit la toate atractiile parcului, dar si participarea la toate evenimentele artistice organizate in aceasta perioada.
Urmariti-ne pe Facebook: facebook.com/DivertilandParkfacebook.com/Divertiland-Playland sau pe divertiland.ro.
DATE DE CONTACT
Adresa: Divertiland Playland Pipera, Sos. Pipera nr. 59, sector 2.
Numere de telefon: 0721.91.40.34
Persoane de contact: Adela Hanafi
Internet:
Web: www.conil.ro
E-mail:  adeladacris@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: