Targuri si Expozitii pentru copii
Expozitia Kids in Pyramids

Kids in Pyramids este inaugurat de Ambasadorul Egiptului la Bucuresti
In premiera, Ambasadorul Egiptului la Bucuresti sustine proiectul educational Kids in Pyramids

Expozitia Kids in Pyramids

Mall Promenada a adus in premiera, in Bucuresti, expozitia Kids in Pyramids, care, incepand cu data de 10 noiembrie 2015 le ofera copiilor o imagine de ansamblu despre Egiptului Antic. Pentru a sublinia importanta acestui proiect, ambasadorul Egitpului la Bucuresti, va oferi celor mici, vineri, 13 noiembrie, incepand cu ora 11:00 o lectie interactiva despre cele mai imporante artefacte din patriomoniul mondial – piramidele. Prezenta Excelentei sale, Alaa El Hadidi, subliniaza ca astfel de proiecte nu doar contribuie la educatia celor mici, ci au si un potential fantastic, deschizand noi orizonturi pentru ei, fie in directia arheologiei, fie in directia cultivarii spiritului de aventura si de calatorie.

Turul gazduit de Excelenta sa, Ambasadorul Egiptului la Bucuresti se va incheia cu o fotografie de grup, iar cei mici vor avea oportunitatea unica de a-i adresa intrebari referitoare la istoria antica. Ambasada Egiptului la Bucuresti saluta initiativa Mall Promenada prin intermediul careia, un proiect educativ devine prilej de consolidare a relatiilor diplomatice, prin promovarea a unei culturi esentiale pentru istoria intregii omeniri.

Expozitia Kids in Pyramids, prin care copii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani se pot bucura de o lectie interactiva despre Egiptul Antic ce se desfasoara intre 10 noiembrie si 4 decembrie. Aceasta imbina cunostintele istorice cu joaca ineractiva. Butaforiile realizate la scara, cat si lectiile dinamice despre istoria fascinantului Egipt Antic reprezinta un intinerariu captivant. Pentru a fi cat mai atractiva aceasta lectie, copiii vor putea sa imbrace straie de faraoni si sa se joace in  piramide, prin sarcofage, sa citeasca de pe papirusuri si sa sa exploreze o camera a comorilor, precum si multe alte surprize. Toate acestea au rolul de a transmite informatii istorice intr-o forma interactiva si usor de inteles si de a face invatarea mai placuta.

Pentru a putea oferi celor mici un interval orar cat mai generos, in fiecare zi, intre 9:00 - 20:00, mentorii ii intampina pe copii cu un curs interactiv de aproximativ 45 de minute, pregatiti pentru a raspunde curiozitatilor celor mici despre civilizatia egipteana.
Pretul unui bilet este de 15 Lei si poate fi achizitionat de la biroul Info Point, situat la parter. Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii, pretul unui bilet este de 10 Lei/ persoana. Rezervarile se fac pe rezervari@promenada.ro si/ sau la numarul de telefon 0726.377.978.

Mai multe detalii despre eveniment puteti descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro


NOUTATI:

02 decembrie - Mall Promenada prelungeste pana in 6 decembrie perioada de expozitie Kids in Pyramids, un curs educativ pentru copiii intre 5 si 12 ani, care transmite cunostinte de baza despre Egiptul Antic intr-o forma interactiva, distractiva si usor de inteles.
Expozitia imbina cunostintele istorice cu ludicul (piramide, sarcofag, o camera a comorilor si alte surprize), pentru a face invatarea mai placuta si pentru a transforma cursul intr-o experienta memorabila.
Pretul unui bilet este de 15 Lei si poate fi achizitionat de la biroul Info Point, situat la parterul mall-ului Promenada. Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii, pretul unui bilet este de 10 Lei/ persoana. Rezervarile se fac pe rezervari@promenada.ro si/ sau la numarul de telefon 0726.377.978.
Pentru mai multe informatii, accesati www.promenada.ro sau pagina de Facebook Promenadaro.

Kids in PyramidsDATE DE CONTACT
Adresa: Mall Promenada (Calea Floreasca 246B)
Numere de telefon: Rezervari la tel. 0726.377.978.
Internet:
Web: www.promenada.ro
Facebook: Promenadaro
E-mail:  rezervari@promenada.ro

Recomandati aceasta pagina: