TV pentru copii
Junior International TV

Junior International TVv

Scoala de televiziune reprezinta un proiect de educare prin divertisment si inovatie. Adesea se spune ca televiziunea reprezinta un instrument nefavorabil maselor, ca oamenii nu primesc educatie "risipind" orele in fata unui TV.

Conceptul unicei scoli de televiziune a fost sa arate contrariul si sa valorifice la maxim ”magia” televiziunii, dand copiilor o alta perceptie despre acest instrument.

Scoala de televiziune JUNIOR INTERNATIONAL functioneaza ca un proiect de creativitate si inovatie, avand ca principal element dezvoltarea individuala a copiilor si acumularea de informatii, dar intr-un mod neconventional.

Copiii invata prin joaca. Copiii sunt ingeniosi, talentati, amuzanti. Sistemele de invatamant traditionale nu sunt mereu distractive, uneori ii solicita enorm si nu le lasa liber spiritul. Ceea ce face JUNIOR INTERNATIONAL TV este sa valorifice toate calitatile pe care acesti copii le au, dar de care nu sunt constienti, pentru ca nu sunt pusi intr-un context propice evolutiei lor ca indivizi. Nu este suficient sa mergem la scoala traditionala si sa inmagazinam informatii, trebuie sa stim cum sa le folosim pe viitor, in viata, dar si sa ne intelegem abilitatile si capacitatile individuale.

Creativitatea este o abilitate unica. In conditii potrivite, toti copiii pot deveni stralucitori. La scoala de televiziune ii stimulam sa fie deschisi, sa se cunoasca mai bine, sa fie prietenosi si comunicativi. Nu pregatim micutii pentru televiziune, ii pregatim pentru viata!

Cursurile scolii sunt deschise tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, deopotriva timizi sau exuberanti, talentati sau inca nedescoperiti. Sunt cursuri de dezvoltare personala, de cunoastere a limitelor si perspectivelor, de descoperire a potentialului si de cultivare a identitatii romanesti, toate prin joc si comunicare.

Tehnicile de vorbire si respiratie sunt esentiale pentru oricine, dar daca mai adaugam si tehnicile de filmare si miscarea scenica, atunci micii viitori prezentatori vor avea ghidul complet pentru realizarea unor productii video educationale de succes. Vom intelege impreuna conceptul de televiziune, vom vorbi romaneste si ne vom intoarce la origini pentru a intelege mai bine cine suntem.

Istoria si geografia Romaniei, matematica sau stiintele vor contribui la extinderea cunostintelor sale, la marirea ariei de cultura generala adaugand elemente pe care nu le dobandeste la scoala traditionala din Marea Britanie.

Prin intermediul lectiilor de traditii si cultura romaneasca ii aducem pe participanti mai aproape de tara unde isi au stramosii. Limba romana ii va ajuta pe copii sacomunice mai usor cu alti juniori de nationalitate romana. Sunt atatea povesti de pe plaiurile mioritice pe acre trebuie sa le afle si copilul tau.

La JUNIOR INTERNATIONAL TV va aratam copilaria prin alti ochi si construim o generatie puternica de viitori adulti.

Orele noastre de curs functioneaza dupa concepte unice si originale, toate creatiile sunt menite sa imbine urmatoarele: elemente de cultura generala (vizam toate domeniile), traditii si obiceiuri romanesti, limba si literatura romana, vocabular, dictie, public speaking, story telling, story writing, televiziune, actorie.

Ce facem la scoala de televiziune JUNIOR INTERNATIONAL?

Creativitatea este o abilitate mentala UNICĂ. În conditii potrivite, toti copiii pot deveni minti stralucitoare. Trebuie sustinuti si pusi in contextual potrivit care sa ajute la dezvoltarea lor pe mai multe directii.

Productii unice:

JUNIOR NEWS – buletin de stiri

MY LIFE IN LONDON – primul documentar despre viata copiilor romani din Marea Britanie, despre traiul la granita a doua tari

JUNIOR SMART SHOW – emisiune-competitie de cultura generala cu interebari si premii

TIMPUL POVESTILOR - povesti spuse de catre copii pe canalul Junior International TV pentru publicul larg

Orele JUNIOR au loc in fiecare sambata de la 11.00 la 16.00.

CE STUDIEM
 • Dictie
 • Traditii si cultura romaneasca
 • Limba si literatura romana
 • Istoria Romaniei
 • Geografia Romaniei
 • Matematica prin jocuri creative
 • Stiinte
 • Miscare scenica si improvizatie
 • Tehnici de vorbire si respiratie
 • Tehnici de concentrate si dezvoltare a memoriei
 • Tehnici de filmare
 • Comunicare verbala si non-verbala
 • Comunicare prin imagine: moda
 • Muzica
 • Dans modern si traditional
 • Actorie
 • Bune maniere
 • Training reporteri / prezentatori pentru emisiunea STIRILE JUNIOR
 • Excursii cu ghid: muzee, gradini botanice, gradini zoologice, palate, castele in Marea Britanie si nu numai
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Vaselor nr. 40, Sector 2, Bucuresti
Numere de telefon: Telefon: 0760.881.758; (+44)7 596 654 663
Internet:
Web: www.juniorinternationaltv.com
E-mail:  studio@juniorinternationaltv.com

Recomandati aceasta pagina: