TV pentru copii
TV Festival

TV Festival

Primul concept international pentru promovarea online a tuturor activitatilor de impresariere artistica si de arta adresata mediilor: cinematografie, teatru, muzica, dans, circ, etc., cat si a festivalelor, targurilor si expozitiilor dedicate: nuntilor si botezurilor, artelor plastice (pictura, sculptura,etc.) si a oricaror alte activitati artistice.

Avem in vedere aducerea sub "cupola" TV Festival a tuturor festivalurilor din domeniul artistic, cat si a tuturor organizatiilor si firmelor ale caror activitati sunt derulat total sau partial in domenii artistice sau legate de arta.

Avem in formare Cluburi pe domenii artistice de interes, in care asteptam aderarea ACTIONARI SI PARTENERI care vor beneficia de facilitati si drepturi de decizie in cadrul TV Festival.
Pentru detalii ne puteti contact ape adresa de email: florintvfestival@yahoo.com, sau pe facebook https://www.facebook.com/pages/TV-Festival/199063446915396?skip_nax_wizard=true.

I . CENTRUL CULTURAL EDUCATIV VIRTUAL INTERNATIONAL
Platformă - streaming MASTER - cu o tehnologie de ultimă oră destinată realizarii de CURSURI, MEDITATII, TESTE, CONCURSURI, SONDAJE, TRANSMISIUNE IN DIRECT, VIDEO MALL, altele...

II . TELEVIZIUNI dedicate pe departamente
Realizarea de canale de televiziune online INTERACTIVE dedicate promovării, sprijinirii şi motivării
tuturor celor ce activeaza in domeniile artistice si de arta, prin atragerea de SPONSORI şi PUBLICITATE LOCALĂ.

III . Romania EDU
Zonă de acoperire internaţională pentru SPECIALISTI - CLUB - PARTENERIAT - ACTIONARIAT

Toate sumele care vor fi incasate de TV Festival, indiferent de provenienta, vor fi percepute sub forma de donatie, urmand ca o cota de 20% din acestea sa fie directionata pentru imbunatatirea continua a tehnologiei, restul de 80% urmand a fi redirectionat catre scopurile asociatiei noastre nonprofit.

http://www.televiziuneaelevilor.ro/p-871-tv.festival.live.html


DATE DE CONTACT
Adresa: -
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0732.607.915 / 0762.090.780
Persoane de contact: Florian Majoreanu - Presedinte
Internet:
Web: www.televiziuneaelevilor.ro
E-mail:  televiziuneaelevilor@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: