Studio Foto pentru copii
Sedinte foto intr-un decor de Paste "Ca-n Filme"

Sedinte foto intr-un decor de Paste Ca-n Filme

Dragi parinti si cadre didactice,

Am intrat deja in al doilea an de pandemie si normalul pe care il stiam pana nu demult pare ca a disparut. Noi, in calitate de cadre didactice la ciclurile prescolare, dar si scolare, am resimtit aceste schimbari mai mult ca oricine.

Dar, anul acesta putem face ceva ce ne va ramane amintire vie in suflete, dar si in format fizic, sub forma unei fotografii.

Alaturi de Florin, un fotograf priceput si cu experienta, in perioada 05 - 30 aprilie, v-am pregatit oferte speciale pentru sedinte foto intr-un decor de Paste Ca-n Filme https://www.facebook.com/Weddingcanfime/?ref=page_internal).

Atat pentru familii, cat si pentru gradinite, am pregatit pachete atractive, la preturi rezonabile.

De aproape un an nu ne mai putem tine micutii in brate, nu ne mai pot vedea zambetele si trebuie sa ii invatam si pe ei cum sa pastreze distantarea sociala. De excursii sau iesiri cu intregul colectiv al clasei nici nu mai vorbesc.

Ne lipsesc multe si sunt sigura ca si ei vad ca totul e diferit.

Pentru rezervari si informatii suplimentare, ne puteti contacta pe email voi2canfilme@gmail.com sau la direct la numarul de telefon 0761.600.617.DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0761.600.617
Persoane de contact: Florin
Internet:
Web: facebook.com/Weddingcanfime
E-mail:  voi2canfilme@gmail.com
Sedinte foto intr-un decor de Paste Ca-n Filme Sedinte foto intr-un decor de Paste Ca-n Filme Sedinte foto intr-un decor de Paste Ca-n Filme Sedinte foto intr-un decor de Paste Ca-n Filme Sedinte foto intr-un decor de Paste Ca-n Filme Sedinte foto intr-un decor de Paste Ca-n Filme Sedinte foto intr-un decor de Paste Ca-n Filme Sedinte foto intr-un decor de Paste Ca-n Filme Sedinte foto intr-un decor de Paste Ca-n Filme

Recomandati aceasta pagina: