Cofetarii
Cofetaria Palmiye

Cofetaria Palmiye

24 mai - Sarbatoreste 1 Iunie cu lectii dulci gratuite la atelierele Micii Cofetari by Palmiye
Cofetaria Palmiye iti aduce zambetul pe buze de Ziua Copilului odata cu atelierele Micii Cofetari by Palmiye, eveniment ce ofera GRATUIT copiilor o experienta delicioasa prin care vor invata sa prepare singuri prajituri si sa le decoreze.
Evenimentul organizat cu ocazia zilei de 1 Iunie va avea loc la insula Palmiye situata la parter in Promenada Mall, in zilele de sambata si duminica 28 si 29 mai, miercuri 1 iunie, sambata si duminica 4 si 5 iunie. Palmiye organizeaza doua ateliere de creatie a dulciurilor preparate cu ingrediente naturale, perfecte pentru sanatatea celor mici. Astfel, copiii vor invata sa modeleze propriile decoratiuni din martipan si sa prepare o delicioase tarte umplute cu crema de vanilie si ornate cu fructe. Fiecare copil inscris la eveniment va putea participa la ambele ateliere de creatie, va putea face poze pentru concursul cu premii desfasurat online, iar parintii vor primi vouchere cu discount.
Asa ca nu mai stati pe ganduri, mamici si bunici, aduceti-i pe cei mici la o lectie dulce! Pentru ca 1 iunie este o zi le fel de minunata pentru copii, parinti si bunici!
Inscrierile se fac pe adresa de email cofetaria.palmiye@gmail.com sau la nr. de tel. 0722.587.393 cu datele de contact ce includ numar de telefon, numele si varsta copilului, dar si intervalul orar preferat. Ambele ateliere au o durata cuprinsa intre 30 si 45 de minute. Locuri limitate!
Program : 11.00 - 13.00 si 16.00 - 19.00.
Evenimentul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani, mamicilor, bunicilor, taticilor, fratiorilor mai mari si tuturor celor cu suflet de copil. In plus, insotitorii celor mici vor putea incerca si ei dulciurile Palmiye, beneficiind de reduceri speciale in zilele in care au loc atelierele de cofetarit.

Cofetaria PalmiyeDATE DE CONTACT
Adresa: Adresa laborator: Str. Luterana 2-4, Sector 1, Bucuresti

Ne gasiti si in MALL PROMENADA: Calea Floreasca, nr 246B, parter
Luni - Duminica, intre 10:00-22:00
Numere de telefon: Tel. laborator: 021.313.01.82
Tel. vanzari: 0743.255.777
Internet:
Web: www.palmiye.ro
E-mail:  comenzi@palmiye.ro, cofetaria.palmiye@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: