Catering pentru copii




Green Zone Catering

Green Zone Catering

Numele meu este Micusan Bogdan si reprezint firma Green Zone Catering SRL, cu activitate in domeniu din 2010, firma care se ocupa cu pregatirea mancarii pentru crese, gradinite si scoli, respectand standarde noi ca generatie, in materie de garantie a calitatii, trasabilitate si tehnologie.
In acest sens am construit in Sectorul 4, pe strada Postlionului nr. 32-34 , o hala de productie. Aceasta hala si-a inceput activitatea in anul 2023 si are capacitate mare de productie. In cazul in care doriti sa ne testati produsele, va stam la dispozitie, iar pentru orice detalii suplimentare va rog sa ma contactati la numarul 0723.386.901 sau prin email: greenzonecatering@gmail.com.
Meniul saptamanal contine carne de: pui, curcan, vita, peste (file de somon, cod, pastrav, dorada).
In prezent oferim servicii de calitate unui numar de 800 de beneficiari, majoritatea contracte din perioada cand ne desfasuram activitatea in sectorul 3, iar acum relocandu-ne in sectorul 4, dorim sa cunoastem clienti noi.

Suntem o companie specializata in catering pentru gradinite... si nu numai!
Principiile dupa care ne ghidam in elaborarea meniurilor au la baza modele nutritioniste, elaborate special pentru o dieta sanatoasa.
Acest fapt implica asumarea unor principii ferme in ceea ce priveste pregatirea sortimentelor de mancare si au la baza matrice elaborate de nutritionisti.
Ingredientele folosite in prepararea mancarurilor noastre sunt foarte hranitoare, esentiale intr-o dieta sanatoasa si saraca in grasimi. Consumandu-le zi de zi, veti obtine rezultatele pe care le dorim: mai multa energie si o sanatate de fier.
Scopul nostru este de a va oferi meniuri sanatoase, bazate pe principii nutritioniste, preparate in conditii excelente si cu ingrediente atent selectate.
Si foarte important, noi nu va prajim!

Detalii:
> Pret meniu vrac: 21.45 lei/meniu cu TVA;
> Pret meniu caserola individuala: 23.45 lei/meniu cu TVA;
> Meniul dispune de 2-3 variante in fiecare zi, fiecare meniu consta in meniu pranz + gustare:

  1. cu carne: pui, vita, curcan, peste (doar file somon, pastrav, salau sau ton);
  2. lacto-vegetariana;
  3. vegetariana;
  4. vegana partial;
  5. special pentru copiii cu alergii;
  6. cu deserturi dulci si sarate;

> Gramajele produselor sunt in conformitate cu prevederile legale privind raspunderea pentru calitatea produselor livrate, se atesta ca produsele culinare, cantitatea min.220gr/portie la fiecare fel livrat:

  • pentru fel 1: 30gr carne + 300gr zeama si legume;
  • pentru fel 2: 70gr carne + 150gr sos+garnitura - daca produsele contin carne;
  • pentru desert: minim-80gr

Green Zone Catering

Green Zone Catering va prezinta noile standarde in industria Horeca si implementarea acestora la noua locatie construita special pentru sustenabilitatea si dezvoltarea noastra in conformitate cu noile tendinte tehnologice si de igiena.

Green Zone Catering a construit o hala de productie, ultra-moderna si cu respectarea celor mai inalte standarde tehnologice si de autocontrol HACCP (lb. engleza:HazardAnalysis andCriticalControlCoints / lb. romana: Analiza riscurilor si puncte critice de control).
Aceasta "Nava Gastronomica" cum imi place sa-i spun, si-a inceput activitatea in anul de gratie 2023.

Toata constructia are la baza un concept unitar leagat de trasabilitate, zone de risc si utilitate. Cei treisprezece ani de experienta in domeniu ne-au ajutat sa customizam toate spatiile de receptie marfa, ambalare, productie si livrare astfel incat sa obtinem cele mai bune calificative si autorizare ca unitate premium.

Am colaborat cu cea mai titrata companie de consultanta in industria alimentara, companie care a elaborat studiul si procedurile HACCP, studiul ocupandu-se de impartirea corecta si coerenta a spatiilor de depozitare, spalare, curatare, tocare/taiere/transare, pana la ajungerea in faza de productie.

Procedurile HACCP stabilesc regulile stricte de igiena, zonele cu potential de contaminare si interventia corecta pentru evitarea contaminarilor involuntare,pastrarea corespunzatoare a alimentelor, standardele de curatenie si realizarea programului de autocontrol in ceea ce priveste testarea suprafetelor de lucru, suprafetelor tegumentare, analiza apei, analiza produselor interne, produse finite, atat din punct de vedere fizico-chimic cat si din punct de vedere micro-biologic (e-coli, enterococi intestinali, enterobacteriaceal, listeria monocytogenes, etc.) cu respectarea Reg.CE 2073/2005 si a Ord. ANSVSA nr.27/2011.

Astfel firma de consultanta FOOD SAFETY & ENVIRONMENT CONSULTING SRL, a implementat la Green Zone Catering SRL, cele mai noi si mai bune practici in industria alimentara sectorul HORECA.

In materie de tehnologie, am introdus sisteme de productie din zona liniilor 900 de bucatarii profesionale, roboti de taiat legume seria CL50, folosirea marmitelor si tigailor basculante, masinilor de turat pentru patiserie si cuptoarelor gastronomice de ultima generatie. Acum gatitul la abur si la curent de aer fierbinte sunt mult mai simple!


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Green Zone Catering




DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Postalionului nr. 32-34, Sector 4, Bucuresti (intrare din Str. Drumul Dealul Cucului)
Numere de telefon: Tel: 0723.386.901 / 0723.210.511
Persoane de contact: Micusan Bogdan
Internet:
Web: greenzonecatering.ro
E-mail:  greenzonecatering@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: