Catering pentru copii
WOW Catering - servicii complete de catering pentru gradinite si after school

WOW Catering

WOW CATERING a pornit din nevoia pe care o au multi angajati astazi, in Bucuresti, si anume aceea de a manca un pranz consistent, sanatos si accesibil, fara a fi nevoie sa isi intrerupa programul de la birou, fara a mai pierde timpul pe diverse site-uri de livrari in cautarea unui meniu care poate fi sau nu gustos si hranitor.

WOW CATERING este deci un raspuns la acesta nevoie zilnica a angajatului modern, iar solutia pe care o oferim este una perfecta pentru un stil de viata activ si fara prea multe batai de cap. Practic, noi devenim BUCATARUL TAU ACASA si LA BIROU pe care te poti baza zi de zi.

Mai mult, pentru fiecare masa pe care o comanzi de la noi, WOW CATERING ofera o masa gratuita unei persoane in nevoie sau unui copil orfan. Astfel, mananci o masa buna si faci o fapta buna in acelasi timp.

WOW CATERING - BUCATARUL CELOR MICI
Oferim servicii complete de catering pentru gradinite si after school.

WOW CATERING a pornit din nevoia pe care multe persoane o au, astazi, in Bucuresti de a manca un pranz consistent, sanatos si accesibil, fara a fi nevoie sa isi intrerupa programul zilnic.

Acelasi lucru este valabil si pentru copiii care frecventeaza gradinita si pentru care parintii se ingrijoreaza zi de zi daca masa pe care o iau la gradinita este suficient de hranitoare si, bineinteles, suficient de gustoasa.

WOW CATERING este deci un raspuns la aceasta ingrijorare. Practic, noi devenim BUCATARUL CELOR MICI pe care te poti baza in fiecare zi.
Va prezentam o varietate de preparate care pot fi modificate dupa preferinte, dar putem la fel de bine sa adaugam daca aveti si alte sugestii, atat pentru un meniu vegetarian, vegan sau cu carne.

Meniurile le putem face impreuna sau puteti lasa acest aspect in seama noastra complet, dar cu acordul si feedback-ul dumneavoastra in privinta preparatelor.
Cat despre pret, acesta variaza in functie de numarul de portii si ingrediente, dar ne puteti spune un buget saptamanal/lunar si cu siguranta vom ajunge la un numitor comun. In continuare va prezentam o oferta de meniu pentru 20 zile. Aceasta oferta va fi dezvoltata in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra.
DATE DE CONTACT
Adresa: Bd. Iuliu Maniu Nr. 7 Corp O, Sector 6, Bucuresti 030824
Numere de telefon: Tel.comenzi: 0724.274.099
Internet:
Web: wowcatering.ro
facebook.com/wowcatering.ro
E-mail:  office@wowcatering.ro
WOW Catering WOW Catering WOW Catering WOW Catering WOW Catering WOW Catering WOW Catering WOW Catering

Recomandati aceasta pagina: