Vitamine pentru copii
Walmark Romania

Dragi parinti !

Copiii sunt ceea ce avem mai de pret, si totusi, uneori nu luam masurile necesare pentru a le asigura o sanatate corespunzatoare. Neglijarea nevoilor nutritionale ale copilului il poate conduce pe acesta pe drumul unei vieti mai putin sanatoase. Viteza de crestere, densitatea oaselor, nivelul de energie, greutatea, capacitatea de concentrare si imunitatea pot fi afectate de o nutritie necorespunzatoare.

Walmark va ofera trei produse concepute special pentru sanatatea copiilor dumneavoastra: Minimartieni, Brontisori si Ursuleti.

Minimartienii Walmark Vitaminele si mineralele sub forma de tablete masticabile numite Minimartieni au fost preparate special pentru copii.
Fiecare tableta de Minimartieni, cu multiple Vitamine si Minerale, contine un supliment complet, suficient pentru o zi, de vitamina A, B1, B2, B6, B12, C, D si E, de acid folic, niacinamida si acid pantotenic, printre altele.

Vitamina A este utila pentru sanatatea ochilor.
Vitamina B12 ajuta la o buna functionare a creierului si la mentinerea capacitatii de concentrare.
Vitamina C intareste si imbunatateste sistemul imunitar.
Vitamina B6 sprijina un bun comportament emotional.
Zincul este esential pentru o functionare corespunzatoare a sistemului imunitar.

Tabletele de Minimartieni ajuta la dezvoltarea sanatoasa a oaselor, tesuturilor si dintilor, previn gripa si alte boli, imbunatatesc memoria si contribuie la cresterea apetitului.

Minimartieni este un produs 100% natural si are o aroma delicioasa de portocale sau capsuni. Copilul dumneavoastra il va accepta cu mare placere.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi.

Brontisorii Walmark Brontisorii sunt tablete de vitamina C in forma de mici dinozauri cu o aroma delicioasa de fructe, produse special pentru copii. Copiii bolnavi, cei aflati in convalescenta dupa diferite boli, copiii supusi unor tensiuni mari fizice si psihice sau cei care locuiesc in zone poluate au un necesar crescut de vitamina C. Este importanta suplimentarea vitaminei C primavara, cand aportul de vitamina C din alimente este cel mai redus.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tableta zilnic.

Ursuletii Walmark Ursuletii sunt tablete pentru copii, sub forma de ursuleti koala, cu aroma de agrise negre si, de curand, si cu aroma de guma de mestecat. Echinaceae este o planta de origine nord-americana care creste liber, in natura. Indienii au folosit-o secole la rand ca medicament natural impotriva a numeroase infectii si pentru vindecarea ranilor. În zilele noastre, Echinaceae este folosita ca unul dintre cele mai bune medicamente naturale pentru cresterea imunitatii organismului.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi.


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Fecioarei nr. 7, sector 2, Bucureşti
Numere de telefon: Tel: 0040.21.212.27.23
Fax: 0040.21.212.77.64
INFO LINE: 0 800 800 279
Internet:
Web: www.walmark.ro
E-mail:  info@walmark.ro

Recomandati aceasta pagina: