Ski pentru copii
Echipa de Distractie EDK

Echipa de Distractie EDK

Inscrierile pentru tabara de schi din sezonul 2020-2021 sunt in plina desfasurare, accepta provocarea si rezerva-ti locul in cea mai cautata tabara de schi de pe Valea Prahovei.

In functie de varsta copiilor oferim posibilitatea alegerii unei tabere de 5 nopti/6 zile sau pentru cei mici un weekend la schi perfect pentru initiere si consolidare!

Scoala de schi Echipa de Distractie Kuky va asteapta si in sezonul de iarna 2020-2021, pe partiile din Azuga, sa invatati tainele alunecarii pe zapada.

Suntem la sezonul cu numarul XVII si va asteptam la Azuga pentru invatare, consolidare si perfectionare in schi si snowboard.

Toate activitatile sunt organizate, conduse si supravegheate de specialisti in domeniu, absolventi scoli superioare de profil (A.N.E.F.S.; Facultatea de Geografie; Facultatea de Psihologie).

Cazarea: Locatia noastra,"EDK" este ideala pentru o tabara de copii. Are 24 camere, mari si luminoase, cu cate 2-3-4 locuri si piscina interioara. Fiecare camera are baie proprie. (hotelul este renovat integral anul acesta)! Restaurantul nostru are o capacitate de 100 de locuri.

Pe langa sedintele de schi zilnice mai avem urmatoarele activitati:

  • Tubing; Sanius; Bowling, Biliard, Tenis de masa, Wii, Playstation, Ice hockey, Darts; Karaoke; Discoteca.

Echipa de Distractie EDK


Au inceput inscrierile pentru tabara de iarna!
Contact: Ion Sebastian - Tel.Mobil: 0761.635.193 | E-mail: azugacamp@gmail.com, sebastian.ion1092@gmail.com

Echipa de Distractie EDKDATE DE CONTACT
Adresa: Str Ritivoiu nr. 2, Azuga, 105100
Reper: la 5 minute de partia Sorica
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0761.635.193
Persoane de contact: Ion Sebastian
Internet:
Web: https://www.facebook.com/EchipaEdk/
E-mail:  echipadedistractie@yahoo.com | azugacamp@gmail.com, sebastian.ion1092@gmail.com
Echipa de Distractie EDK Echipa de Distractie EDK Echipa de Distractie EDK Echipa de Distractie EDK Echipa de Distractie EDK Echipa de Distractie EDK Echipa de Distractie EDK Echipa de Distractie EDK Echipa de Distractie EDK Echipa de Distractie EDK

Recomandati aceasta pagina: