Cursuri de instrumente muzicale
Smart Kinder Villa

Gradinita Smart Kinder Villa

Atelierele si cursurile selectate in cadrul Smart Kinder Villa se doresc cat mai variate. Ne propunem ca prin aceste activitati sa le oferim copiilor diversitate, sa le dam sansa sa aleaga, sa isi descopere noi pasiuni si sa incerce activitati de care, intr-un alt context, probabil nu s-ar fi apropiat. La aceste ateliere poate participa orice copil, nu doar cei care sunt inscrisi la after school.

Avem in portofoliul nostru:

Note, Acorduri si Cantece - Vezi Galerie Foto

Curs de chitara
Un curs de chitara ce permite fiecarui copil sa exploreze universul fascinant al muzicii. De la note la formarea de acorduri si pana la interpretarea unor melodii indragite de copii, totul se face cu multa rabdare, multe repetitii si, obligatoriu, cu zambetul pe buze!
Cursul se desfasoara individual.

Lectii de pian

Se desfasoara individual, in functie de nivelul fiecarui copil. Citirea notelor pe portativ devine floare la ureche, daca este dublata de mult exercitiu si pasiune. In final copiii sunt incurajati sa participle la mici recitaluri pe scena cu public si ajung sa indrageasca acest instrument si pe domnul profesor care are foarte multa rabdare cu ei.

Arte martiale - AIKIDO, termen ce se poate traduce prin "calea armonizarii energiei", fiind un stil pur defensiv, care utilizeaza armele adversarului impotriva lui si impreuna cu el. In lupta cu mana goala, corpul este o arma care, impreuna cu strategia luptei conduc la evitarea atacului si apoi la neutralizarea atacului.

Practicarea aikido-ului de catre copii are multe efecte benefice. Pe langa aspectele practice de aparare, copilul invata si modalitati elegante de convietuire in societate si de evitare a situatiilor conflictuale. Practicat cu seriozitate, acest sport ajuta la ascutirea reflexelor si la o reglare a atentiei distributive, iar acestea se reflecta si in activitatea de zi cu zi a copilului.

Curs de YOGA pentru copii - Vezi Galerie Foto
Cursul de yoga va constitui o pauza perfecta dupa ore indelungi de stat pe scaun la scoala si la teme. Aceasta activitate de dupa- amiaza are nu numai beneficii de ordin fizic, dar si de ordin mental si emotional. Daca anxietatea este un lucru natural, yoga prin tehnicile de respiratie ii poate ajuta pe copii sa faca fata presiunilor asociate cu teste, examene, teme si competitie.

Curs de dezvoltare personala in limba germana - Vezi Galerie Foto

Este un curs de "antrenament pentru succes", care contine mai multe module, ce au ca scop: formarea unei personalitati armonioase si echilbrate a copilului, fromarea unei imagini de sine pozitive prin evidentierea calitatilor acestuia, valorificare aptitudinilor fiecarui copil, prin cresterea sentimentului propriei valori. Cursul se tine in limba germana.

Si pentru ca suntem foarte deschisi la orice propunere, abia asteptam sa punem in practica ideile voastre. Spuneti-ne, ce v-ati dori sa invatati sau sa experimentati?

Nu trebuie decat sa strangem impreuna o gasca de minimum 7 copii cu care sa pornim cursul, si distractia incepe!


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Smart Kinder Villa !
TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Nicolae Beldiceanu nr. 2, Sector 1, Bucuresti
Cartier: Dorobanti
Reper: P-ta Romana, Colegiul Goethe
Gradinita Smart Kinder Villa
Numere de telefon: Tel.fix: 021.795.89.99
Tel.Mobil: 0722.455.247
Persoane de contact: Miruna Comanici
Internet:
Web: www.smartkindervilla.ro
E-mail:  office@smartkindervilla.ro
Gradinita Smart Kinder Villa Gradinita Smart Kinder Villa Gradinita Smart Kinder Villa Gradinita Smart Kinder Villa Gradinita Smart Kinder Villa Gradinita Smart Kinder Villa Gradinita Smart Kinder Villa Gradinita Smart Kinder Villa Gradinita Smart Kinder Villa

Recomandati aceasta pagina: