Cursuri de instrumente muzicale
After School Iris Smart

After School Iris Smart

Proiectul Iris Smart are ca scop formarea personalitatii si largirea orizontului cunoasterii pentru aceasta generatie de copii isteti, curiosi, inventivi si dinamici. Conceptul after school dezvoltat de noi are la baza principii moderne de educatie si este orientat spre formarea si sustinerea interesului pentru scoala si stimularea dorintei celor mici de a invata si de a socializa.

Functionam intr-un spatiu special conceput pentru activitati cu copiii, care dispune de sali mari, luminoase si aerisite, avem o curte generoasa pentru cat mai multa miscare si joaca in aer liber, atunci cand vremea permite acest lucru, si oferim conditii adecvate pentru cei mici, din toate punctele de vedere - supraveghere permanenta, igiena ireprosabila, dotari sigure, mobilier ergonomic, mancare sanatoasa si delicioasa, program complex si captivant, conceput sa imbine intr-o proportie bine gandita activitatile educationale cu joaca si distractia. 

Iris Smart - sa invatam de placere!

Cel mai important atu este colectivul didactic care, prin dedicare si competenta, isi pune amprenta in cel mai benefic mod pe educatia copiilor. Calitatile pe care parintii le cauta la un educator sunt intrunite de fiecare angajat al centrului Iris Smart: experienta profesionala, rabdare, dorinta de a transmite copiilor valori reale si principii solide si de a pune bazele unei personalitati puternice. La after school Iris Smart fiecare zi reprezinta o noua provocare pentru a le oferi elevilor nostri activitati cat mai variate si interesante.

Copiii inscrisi in programul after school Iris Smart sunt mai veseli, mai sociabili si mai independenti, sunt viitori adulti de succes! 

Servicii

Iris Smart ofera program after school, before school si after gradinita. Pentru elevii care au cursuri dupa amiaza, asiguram program before school, cu pregatire la matetmatica, intensiv. Tot ceea ce oferim este trecut prin filtrul pasiunii noastre pentru profesie si a simtului de raspundere, reprezentand un act educational de calitate.

Elevii nostri au de la trei ani in sus si beneficiaza de cele mai bune conditii pentru oricare dintre programele alese. Asiguram transportul de la scoala, asistenta la efectuarea temelor, servirea mesei respectand nevoile de nutritritie cerute de varsta si conditiile de igiena alimentara si sanitara, supravegherea permanenta si un program bine structurat, care le va capta interesul copiilor, ii va implica voluntar in activitati si ii va distra si destinde.  

Educatie pe principii moderne

Taxa este aceiasi pentru after school si after gradinita, de 600 lei / luna (vara = 650 lei), 15 lei masa/ zi si include trei optionale: engleza, franceza si origami. Pentru frati se acorda o reducere de 15% la tarif.

Ca oferta suplimentara, va punem la dispozitie serviciul "baby parking", care le permite parintilor sa ii lase pe cei mici in grija personalului nostru pentru o perioada limitata de timp, atunci cand merg la medic, la cumparaturi sau au o urgenta la serviciu. Taxa este de 10 lei pentru o ora, iar timpul minim este de doua ore sau 40 lei pe zi si 15 lei masa.

Pentru copii isteti si jucausi

In afara activitatilor curente, elevii nostri pot participa la activitati optionale, care includ: cursuri de limbi straine (engleza, franceza, italiana), ateliere de creatie si inventica, cursuri de sah, de pian sau canto, ore de inot la CSA sau lectii de karate.

Pentru a nu lasa rutina sa genereze plictiseala si lipsa de interes, colectivul didactic Iris Smart organizeaza cele mai interesante excursii si vizite la muzee si obiective culturale, care reprezinta o parte importanta in procesul formarii celor mici.
Iris Smart organizeaza scoala de vara pentru copiii care doresc sa aiba o vacanta de neuitat!

After School Iris Smart After School Iris Smart After School Iris Smart After School Iris Smart


After School Iris Smart: Vacanta de primavara ne bate la usa cu pasi rapizi. Multi dintre parinti isi pun clasica intrebare:
CU CINE VOR STA COPIII NOSTRI PE PARCURSUL VACANTEI, DACA GRADINITA SI SCOALA SUNT INCHISE?
Noi venim in ajutorul dumneavoastra!
Prin programul BABY PARKING, copiii dumneavoastra isi pot petrece vacanta alaturi de personal calificat intr-un mediu cald si prietenos!
Pentru inscrieri 0765263865. Atentie! Locurile sunt limitate!
After School Iris Smart After School Iris SmartDATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti-Magurele 48D, Sector 5, Bucuresti
Numere de telefon: Tel. 0765.263.865
Internet:
Web: www.afterschool-irissmart.ro
facebook.com/afterschoolirissmartenergy
E-mail:  andreea_cicovschi@yahoo.com
After School Iris Smart After School Iris Smart After School Iris Smart After School Iris Smart After School Iris Smart After School Iris Smart After School Iris Smart After School Iris Smart After School Iris Smart After School Iris Smart After School Iris Smart After School Iris Smart

Recomandati aceasta pagina: