Pregatire Fizica - Aerobic pentru copii
Clubul BodyExprim

Body Exprim

Clubul BodyExprim imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Vizam atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarim atat modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.
Va invitam la miscare pe toti, copii, tineri sau adulti! Pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, va propunem o gama larga de activitati, deosebit de atractive. Serviciile sunt oferite atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.
Echipa de profesionisti va este alaturi cu programe complexe de miscare, ce urmaresc mentinerea sanatatii si a vitalitatii, prelucrarea armonioasa a corpului, relaxarea si starea de bine fizica si psihica, constientizarea propriului potential motric si expresiv. Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.
Centrul nostru dispune de piscina, sala de cycling, sala de fitness si trei sali foarte mari, de peste 120 mp fiecare, utilate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume mondial. Va punem la dispozitie, patru vestiare pentru copii, patru vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, sauna, doua sali de masaj, solar, sala de asteptare, receptie, bar sportiv. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.
Dorim sa aratati bine, dar sa fiti si sanatosi, sa puteti sa comunicati prin miscare si gest propria personalitate. Programele noastre va vor stimula nu numai corpul, dar si creativitatea, expresivitatea.
Vino in echipa noastra si vei deveni dependent de BodyExprim!

Dezvoltare fizica

Cursul de dezvoltare fizica se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 14 ani. In cadrul activitatii dezvoltare fizica generala se vor efectua antrenament adaptate varstei participantilor care vor contribui la fortificarea organismului, intarirea sanatatii, dezvoltarea trasaturilor pozitive de caracter, a deprinderilor de comportare civilizata, a deprinderilor sanatoase si disciplina in viata de zi cu zi.

Cursul de dezvoltare fizica generala se adreseaza atat copiilor al caror obiectiv este dezvoltarea armonioasa si sanatoasa cat si copiilor care practica un sport de performanta si au nevoie de antrenamente fizice si/sau indrumare in activitatile lor.

Obiectivele cursului de dezvoltare fizica sunt:

- Fortificarea organismului si sporirea capacitatii de munca fizica si intelectuala a copiilor;

- Valorificarea deprinderilor si priceperilor motrice insusite la competitii si exercitii;

- Dezvoltarea dragostei pentru miscare si un mod sanatos de viata;

- Dezvoltarea trasaturilor pozitive ale caracterului si personalitatii copiilor;

- Dezvoltarea performantei pentru copiii cu abilitati deosebite;

- Asigurarea dezvoltarii fizice continue pentru copiii care practica deja un sport de performanta.

Orar:

Body Exprim Body ExprimDATE DE CONTACT
Adresa: Bd. Constructorilor, nr. 29 A, Sector 6, Bucuresti
(Intrarea se face prin spatele cladirii).
Body Exprim
Numere de telefon: Tel.fix: 021.220.3042
Tel.Mobil: 0730.076.163
Persoane de contact: Informatii abonamente:
Raluca - 0730.076.165
Manager Departament Relatii Clienti:
Isabella Incontrero - 0730.076.167
Internet:
Web: www.bodyexprim.ro
www.facebook.com/bodyexprimro
E-mail:  -

Recomandati aceasta pagina: