Magie pentru copii
Bagheta Magica

Bagheta Magica
Instalati Flash Player pentru a vedea filmul.

Petreceri pentru copii:
Bagheta Magica detine secretul unei petreceri pentru copii inedite si reusite .
Organizam super petreceri pentru copii si adulti .

Vrei sa apelezi la Bagheta Magica ...?!?...
Atunci , petrecerea ta va fi un adevarat spectacol magic , in care tu si invitatii tai veti calatori in Lumea Basmelor cu Zane si Printese , alaturi de Spiridusi si Super Eroi ne vom aventura in calatorii pline de surprize si peripetii .

Dar mai inainte va trebui sa-ti pregatim locatia cu multe baloane , Covor de baloane , Baloane cu He , Balon Jumbo , Balon Jumbo Sweet , Stalp Happy Face , Arcada de baloane etc.
Baloane , baloane , multe baloane iti vom decora si-ti vom modela numai pentru petrecerea ta .

Este ziua ta si trebuie sa-ti amintesti mereu de ea , tocmai de aceea Bagheta Magica a pregatit o multime de personaje , Cenusareasa , Alba ca Zapada , Belle , Tinker Bell si Peter Pan , Print si Printesa, Super Eroi, Spiderman , Batman , Clovni , Clovnite , Circus Clown , toti sunt dornici de aventura , giumbuslucuri , glume si nazdravenii , sunt pregatiti cu o gama variata de jocuri si concursuri , ce ofera momente de amuzament si distractie , la care pot participa atat copii cat si adultii .

Ne distram , ne jucam dar trebuie sa si dansam , de aceea muzica nu trebuie sa lipseasca de la nicio petrecere pentru copii , concursul de dans va stimula toti invitatii atat cei mici cat si cei mari vor dori sa participe la toate provocarile ce implica un concurs de dans , concurs ce se va incheia cu un moment de karaoke , la care sunt invitati cei curajosi si indrazneti . Nu te speria ca nu ai talent de cantaret , totul este sa participi , sa indraznesti sa canti si sa te distrezi .

Iar ca petrecerea pentru copii sa fie si mai deosebita va propunem si cel mai bun Spectacol de magie .

Magicienii Robertino si Claudia cunosc , ce loc ocupa Spectacolul de magie in viata copilului , tocmai de aceea au creat un spectacol atent regizat , interactiv si educativ ce se adreseaza copiilor de toate varstele , magicienii au menirea de a distra , producand momente de buna dispozitie si voiosie ,dezvoltand curiozitatea si imaginatia copiilor .

Bagheta si Joben , Iepurasi si Porumbei , Magie si Mister
in
KIDS MAGIC SHOW

Bagheta Magica a mai pregatit un invitat si un joc surpriza pentru finalul petrecerii tale , este vorba de Mascota Iepurasul Magic si Piniata plina de bomboane si alte mici cadouri.
Apeleaza cu incredere la Bagheta Magica , si iti vom garanta o Petrecere Magica.
DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0721.974.048
Persoane de contact: Claudia Stroe
Internet:
Web: www.baghetamagica.ro
E-mail:  info@baghetamagica.ro
Bagheta Magica Bagheta Magica Bagheta Magica

Bagheta Magica Bagheta Magica Bagheta Magica Bagheta Magica

Recomandati aceasta pagina: