Dezvoltare personala / abilitati
After School Adeland

After School Adeland

After School Adeland After School Adeland

Cu dragoste si pasiune pentru educatie, Afterschool Adeland este rezultatul unei viziuni personale si a unei dorinte puternice de a oferi copiilor un mediu sigur si stimulativ dupa orele scolare. Initiativa a pornit de la dorinta de a petrece mai mult timp cu fiica mea, Adelina, si de a crea un spatiu unde copiii sa se simta ca acasa si sa se bucure de fiecare moment. De aici si numele, AdeLand!

La Adeland, ne straduim sa stimulam creativitatea si imaginatia fiecarui copil. Fiecare desen, colaj sau creatie este intampinata cu entuziasm si incurajare, devenind astfel o mica opera de arta. Suntem alaturi de copii, oferindu-le incredere si bucurie!

Mai mult decat simpli educatori, suntem o familie la Afterschool Adeland. Ne straduim sa le oferim copiilor un mediu sigur si afectuos, in care sa se simta iubiti si apreciati. Aici, ei se pot exprima liber, fara frica sau judecata, stiind ca sunt inconjurati de prieteni devotati si de adulti dedicati.

Afterschool Adeland, locul unde invatarea si distractia se intalnesc in inima Sectorului 6 din Bucuresti!

Acoperim Drumului Taberei, Ghencea si Prelungirea Ghencea, fiind centrul activitatilor pentru copiii si familiile din aceste cartiere vibrante. Cu o istorie bogata si o comunitate prietenoasa, locatia noastra este un mediu propice pentru dezvoltarea si cresterea armonioasa a fiecarui copil.

Bine ati venit in lumea aventurii si a distractiei de la Adeland!
Organizam experiente unice care transforma fiecare zi intr-o noua aventura. De la evenimente speciale tematice care imbina invatarea cu distractia pana la excursii captivante care aduc copiii mai aproape de natura si cultura, suntem aici pentru a crea amintiri de neuitat.
Cu tabere pline de activitati interactive si educationale, ne straduim sa oferim copiilor oportunitati de dezvoltare personala si sociala intr-un mediu sigur si prietenos.
Si pentru a marca aceste momente speciale, organizam sesiuni foto inedite, in care fiecare zambet si fiecare pas mic sunt imortalizate intr-un mod creativ si original.
Intrati in universul nostru plin de surprize si aventuri si faceti parte din experientele noastre memorabile la Adeland!

Veniti sa ne descoperiti si sa va alaturati comunitatii noastre la Afterschool Adeland!

Oferta educationala valabila in anul scolar 2024-2025:
- Preluarea elevilor de la scoala si transportul acestora la after-school;
- Servirea mesei de pranz (include doua feluri de mancare) si a unei gustari dupa-amiaza;
- Odihna;
- Efectuarea temelor pentru a doua zi;
- Lectii suplimentare din manual sau culegeri scolare;
- Curs de dezvoltare personala cu ajutorul caruia copiii invata sa isi exprime parerile, sa isi recunoasca emotiile, sa gestioneze conflictele, sa se descopere pe sine si sa capete incredere in ei insisi
- Atelier de Stiinte/experimente

Activitati recreative si de invatare incluse in pret, cu o durata de 30- 40 min fiecare, efectuate in zile diferite:
- atelier de gatit
- atelier de pictura
- atelier de robotica
- atelier de creatie
- club de lectura si film
- atelier de dezvoltare personala
- plimbari si jocuri in aer liber

Cursuri optionale (costuri suplimentare personalizate) - lista si preturile acestora se prezinta la inceputul anului scolar.

Programul Afteschool Adeland este continuu, exceptand perioada sarbatorilor de iarna si a celor pascalei.
Taxa este de 1.540 ron pentru 4 saptamani si se aplica inclusiv in perioada vacantelor

After School AdelandDATE DE CONTACT
Adresa: Strada Valea furcii nr. 56, Sector 6, Bucuresti
Numere de telefon: Tel. 0724.531.595
Internet:
Web: afterschooladeland.ro
facebook.com/dupascoala
E-mail:  dinu.roxana09@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: