Cursuri de dans pentru copii
Step Up Dance

step-up-dance
ONE STEP ~ ONE DREAM
Dansul este o arta. Pentru noi este o provocare sa facem din cei mai stangaci cursanti, dansatori de elita.

Placerea si caldura cu care transmitem aceasta arta o vei simti inca de la prima sedinta. Copil sau adult, vei observa cum starea ta de spirit se va contura pe masura ce participi la aceste cursuri. Noi suntem mai mult decat o scoala de dans.

Aici vei invata sa ai curaj, sa fii sigur pe tine, sa ai o pozitie corecta si dreapta, vei invata autocontrolul si vei dobandi o atitudine de invingator. Cursurile sunt atat de placute incat vom imbina joaca si munca astfel incat nu vei simti cum zboara timpul. La sfarsitul orei vei pleca cu un sentiment de fericire care te va urmari pe tot parcursul zilei.

Dorinta noastra este ca tu sa inveti sa dansezi intr-un mediu placut alaturi de viitorii tai prieteni, deoarece aici vom forma o mare familie. In curand si tu vei simti pana in aduncul sufletului tau ce insemana cu adevarat sloganul nostru one step, one dream, caci pas cu pas vom contura impreuna visul tau.


fetitele~dragutele - Maria, Ioana si Elena - si-au facut incalzirea pentru DANS :-)
la Step Up Dance - Cursuri de Dans pentru Copii - ce se desfasoara intr-o sala moderna [ Str. Fruntas Anghel Mihai (in incinta salii IRIS Sport Arena) ], dar mai ales intr-o atmosfara relaxanta si calda ca intr-o familie !
Recomandam tuturor copiilor sa li se alature in clasa lor de dans modern :-)
Roxana si Paul - doi oameni frumosi, profesorii de dans la care poti sa vezi/simti din prima dragostea lor pentru copii !
TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Fruntas Anghel Mihai (in incinta salii IRIS Sport Arena), Sector 6, Bucuresti
Numere de telefon: 0727.775.685
Persoane de contact: Roxana Craciun
Internet:
Web: www.stepup-dance.ro
https://www.facebook.com/stepupdancebucuresti/
E-mail:  contact@stepup-dance.ro
Step Up Dance Step Up Dance
Step Up Dance Step Up Dance
Step Up Dance Step Up Dance
Step Up Dance Step Up Dance Step Up Dance

Recomandati aceasta pagina: