Cursuri de dans pentru copii
Step Up Dance

Step Up Dance

ONE STEP
ONE DREAM


Dansul este o arta. Pentru noi este o provocare sa facem din cei mai stangaci cursanti, dansatori de elita.

Placerea si caldura cu care transmitem aceasta arta o vei simti inca de la prima sedinta. Copil sau adult, vei observa cum starea ta de spirit se va contura pe masura ce participi la aceste cursuri. Noi suntem mai mult decat o scoala de dans.

Aici vei invata sa ai curaj, sa fii sigur pe tine, sa ai o pozitie corecta si dreapta, vei invata autocontrolul si vei dobandi o atitudine de invingator. Cursurile sunt atat de placute incat vom imbina joaca si munca astfel incat nu vei simti cum zboara timpul. La sfarsitul orei vei pleca cu un sentiment de fericire care te va urmari pe tot parcursul zilei.

Dorinta noastra este ca tu sa inveti sa dansezi intr-un mediu placut alaturi de viitorii tai prieteni, deoarece aici vom forma o mare familie. In curand si tu vei simti pana in aduncul sufletului tau ce insemana cu adevarat sloganul nostru one step, one dream, caci pas cu pas vom contura impreuna visul tau.

MAI MULT DECAT O PROFESIE. PASIUNE!

Ma numesc Roxana Craciun. De 13 ani am aceasta pasiune pentru dans si vreau sa transmit acest lucru mai departe.

Tin minte ce timida am pasit in aceasta lume fascinanta. Nu ma gandeam nici o clipa ca o sa ajung sa practic dans la nivel de performanta si totodata sa ajung sa fac din asta o meserie. Dansul m-a educat, m-a facut mai puternica nu doar fizic, ci si mental, dar cel mai important, a contribuit decisiv la formarea adultului de azi. Ca orice sportiv de performanta, am avut si esecuri, unele mai dureroase ca altele, dar dupa fiecare victorie dobandita ulterior acestea erau date uitarii si ramaneau doar niste lectii pentru viitor. Am ajuns sa ma cunosc mai bine, sa ma autodepasesc, sa imi educ emotile si sa am aspiratii ridicate.

De-a lungul anilor am acumulat numeroase premii, cel mai important fiind cel de Vicecampioana Nationala la Campionatul National de Clase din anul 2011, desfasurat in Bistrita.

Cred cu tarie ca orice om are o misiune pe acest pamant. Misiunea mea este sa transmit si celoralti aceasta pasiune. Îmi doresc ca toti cei care ne vor trece pragul sa descopere aceasta arta si impreuna sa formam o mare familie. Cred ca este cea mai mare satisfactie a mea cand vad ca elevii mei isi ating potentialul si devin in fiecare zi mai buni.

CURSURI PENTRU COPII
Pret cursuri: 130 lei (8 sedinte / 4 saptamani)


Noi mergem pe ideea ca dansul educa mintea si modeleaza corpul.

La cursurile noastre, cei mici isi vor dezvolta creativitatea, vor invata sa socializeze si vor prinde gustul artelor fine. Pentru a deveni un dansator inzestrat este nevoie de multa munca, disciplina si concentrare.

Pe masura ce copiii invata miscarile de dans, ei ajung sa isi cunoasca mai bine corpul si sa se simta confortabil in propria piele. Prin dans ei isi mentin o atitudine pozitiva si reusesc sa se exprime personal mai bine si mai corect.

Grupele sunt structurate pe categorie de varsta (4-7 ani), (8-14 ani) si nivel de pregatire (avansati, incepatori, performanta).

Stiluri de dans sportiv si modern:

Dans modern;

Dansuri latino: samba, cha-cha, rumba, paso-doble, jive;

Dansuri standard: vals lent, vals vienez, tango, foxtrot, quick-step.DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Fruntas Anghel Mihai (in incinta salii IRIS Sport Arena), Sector 6, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0727.775.685
Internet:
Web: www.stepup-dance.ro
facebook.com/stepupdancebucuresti
E-mail:  contact@stepup-dance.ro
Step Up Dance Step Up Dance
Step Up Dance Step Up Dance
Step Up Dance Step Up Dance
Step Up Dance Step Up Dance
Step Up Dance Step Up Dance

Recomandati aceasta pagina: