Cursuri de dans pentru copii
Clubul BodyExprim

Body Exprim

Clubul BodyExprim imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Vizam atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarim atat modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.
Va invitam la miscare pe toti, copii, tineri sau adulti! Pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, va propunem o gama larga de activitati, deosebit de atractive. Serviciile sunt oferite atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.
Echipa de profesionisti va este alaturi cu programe complexe de miscare, ce urmaresc mentinerea sanatatii si a vitalitatii, prelucrarea armonioasa a corpului, relaxarea si starea de bine fizica si psihica, constientizarea propriului potential motric si expresiv. Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.
Centrul nostru dispune de piscina, sala de cycling, sala de fitness si trei sali foarte mari, de peste 120 mp fiecare, utilate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume mondial. Va punem la dispozitie, patru vestiare pentru copii, patru vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, sauna, doua sali de masaj, solar, sala de asteptare, receptie, bar sportiv. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.
Dorim sa aratati bine, dar sa fiti si sanatosi, sa puteti sa comunicati prin miscare si gest propria personalitate. Programele noastre va vor stimula nu numai corpul, dar si creativitatea, expresivitatea.
Vino in echipa noastra si vei deveni dependent de BodyExprim!

Dans copii

Copiii vor fi initiati in dansurile standard, dansurile latino americane si dansuri moderne, dupa un program bine esalonat, alcatuit in functie de varsta si calitatile participantilor.

Curs de dans ce se adreseaza in egala masura fetelor si baietilor, cu varsta de peste 4 ani.

Imbinati in coregrafii atractive, pasii de dans vor fi retinuti cu usurinta, transformand dansul intr-o placere sau chiar pasiune.

Obiective:

- dezvoltare fizica armonioasa;

- tinuta si executie artistica;

- dezvoltarea unor aptitudini motrice si psihomotrice;

- educarea ritmicitatii si a muzicalitatii motrice;

- dezvoltarea expresivitatii corporale.

Grupe de varsta: 4-8 ani.

Orar:

Body Exprim Body ExprimDATE DE CONTACT
Adresa: Bd. Constructorilor, nr. 29 A, Sector 6, Bucuresti
(Intrarea se face prin spatele cladirii).
Body Exprim
Numere de telefon: Tel.fix: 021.220.3042
Tel.Mobil: 0730.076.163
Persoane de contact: Informatii abonamente:
Raluca - 0730.076.165
Manager Departament Relatii Clienti:
Isabella Incontrero - 0730.076.167
Internet:
Web: www.bodyexprim.ro
www.facebook.com/bodyexprimro
E-mail:  -

Recomandati aceasta pagina: