Biblioteci pentru copii
Biblioteca Emil Garleanu

Invitatie

Avem placerea de a va invita joi, 29 martie 2007, la orele 12.00 , la deschiderea serviciilor de informare si lectura la Filiala Emil Garleanu intr-un spatiu modern care corespunde normelor de design european.

Filiala a Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Biblioteca Emil Garleanu, situata in Bulevardul Octavian Goga nr.6, Bl.M25, Sector 3, tel. 320.10.52, e-mail biblioteca.emil.garleanu @gmail.com , dispune de un fond constituit in urma inventarierii fondurilor de publicatii ale Bibliotecilor C.D.Gherea-Copii si Emil Garleanu si contine carti de importanta majora pentru publicul tinta al acestei filiale specializate (copiii si adolescentii), un pachet variat de servicii, printre care programe pentru copii in ludoteca si asistenta regasire informatii on-line pentru adolescenti.

Deschiderea oficiala va fi onorata de prezenta unor distinsi reprezentanti ai administratiei Capitalei: domnul Ion Victor Tartacuta , viceprimar in cadrul Primariei Sectorului 3 , domnul Romeo Teodor Pop , vicepresedinte al Comisiei Invatamant, Cultura, Culte din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, domnul Marius Aurelian Paunita , director executiv Directia Cultura a Primariei Capitalei.

Evenimentul se inscrie in seria proiectelor majore si de lunga durata ale Bibliotecii Metropolitane Bucuresti de a crea noi spatii si noi servicii care sa promoveze accesul la informatie in beneficiul cetatenilor Capitalei.

Va asteptam!
DATE DE CONTACT
Adresa: Bld. Octavian Goga nr.6, Tronson 3/1, Bl. M25, Sector 3
Numere de telefon: Tel.fix: 021/320.10.52
Internet:
E-mail:  biblioteca.emil.garleanu@gmail.com
Biblioteca Emil Garleanu Biblioteca Emil Garleanu

Recomandati aceasta pagina: