Scrima pentru copii
Atics

Agentia “ATICS” impreuna cu Clubul Sportiv “Progresul” Bucuresti, organizeaza prima scoala de scrima din Romania.
In general serviciile oferite de agentiile de baby-sitting se rezuma numai la gasirea unei bone.Noi mergem mai departe si-ti oferim un serviciu unic in Romania. In cadrul programului conceput de noi,copilul tau va face sport,mult sport,isi va pregati temele pentru a doua zi si va mai avea timp si pentru alte activitati optionale.Activitatea principala va fi antrenamentul de scrima,dar vei putea beneficia si de optionale precum baschet,tenis de masa,sah,dansuri moderne,gimnastica aerobica.Totul desfasurat sub moto-ul:”educatie prin sport”.

Unde se vor intampla toate astea?
La baza de antrenament a C.S.”Progresul”,club care poate fi considerat cea mai longeviva grupare sportiva din Romania. C.S.Progresul si-a desfasurat activitatea fara intrerupere,pe parcursul a peste un secol,in acelasi perimetru. Situat in plin centrul Capitalei, a fost aranjat in diferite etape, intr-un superb parc cu platani seculari,de o varsta cu Gradina Botanica si Cismigiul.

In cadrul acestui club functioneaza o puternica sectie de scrima.Aici s-au format si afirmat sportivi precum:Mihai Covaliu, Roxana Scarlat, Dorina Mihai, Catalina Gheorghitoaia ,multipli medaliati la Campionatele mondiale,europene si J.O. Incepand cu data de 05.10.2006 sectia de scrima va face inscrieri dupa cum urmeaza:
1)Doua grupe de copii in varsta de 8-10 ani(baieti si fete);
2)O grupa de adulti;

Fiecare grupa va fi formata din 10 persoane.
Pentru copii pretul va fi de 50 lei pe luna.
Pentru adulti pretul va fi de 20 euro pe luna.

Inscrierile au loc in perioada 5-28.10.2006.
Incepand cu 1 noiembrie vom incerca sa dezvoltam un program de semiinternat, atat pentru sportivii sectiei de scrima,cat si pentru alti doritori. Deoarece numarul de locuri este limitat, este bine sa va inscrieti din timp.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Lt.Gh.Saidac nr.5C Bl.28 Sc.B Ap.36 Sector 6 Bucuresti
Numere de telefon: Tel/fax: 021/220.72.73
Tel.mobil: 0724.385.979
Persoane de contact: Oancea Emil - Director Atics
Internet:
Web: www.atics.ro
E-mail:  office@atics.ro

Recomandati aceasta pagina: