Burse de studii pentru copii
Programul - Burse la After School - Butterfly

Butterfly


RETEAUA DE GRADINITE SI AFTER-SCHOOL BUTTERFLY

Sunt multe gradinite in oras, dar niciuna nu este ca Butterfly, pentru ca Butterfly inseamna deja un brand. Butterfly reprezinta o retea de cinci unitati educationale, in care educam cu drag 250 de copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 8 luni si 7 ani in programul de gradinita si scolari de cls I-IV in programul cursuri & activitati educationale.
Din Septembrie 2012 Butterfly va zbura mai sus, pentru ca va incepe activitatea Scolii Primare Butterfly, un pas firesc in dezvoltarea activitatii noastre cu copiii. Ne dorim sa aducem in acest proiect nou toata experienta dobandita de-a lungul timpului, precum si o echipa experimentata si inovatoare care sa contureze o scoala deosebita. Toti copiii care au beneficiat de sistemul educational promovat de Butterfly in cadrul gradinitei isi vor putea continua studiile in acelasi fel.

PROGRAMUL „BURSE LA AFTER SCHOOL”

Butterfly nu se gandeste doar la copiii norocosi in viata, carora parintii le pot oferi o educatie aleasa, ci si la cei care nu au sansa, dar au potential.
Programul Burse la After School reprezinta modalitatea prin care incercam sa ajutam copiii care fac parte din familii foarte sarace, dar care au potential, respectiv invata foarte bine si sunt copii cuminti. Le oferim acestor copii posibilitatea de a avea o alimentatie potrivita dupa scoala, de a face temele si a se dezvolta din punct de vedere educational si emotional. De fapt, incercam sa oferim o sansa, pe care altfel acesti copii nu ar fi avut-o.

DE CE BURSE LA AFTER SCHOOL?

Bursele la After School sunt doar inceputul. Pentru viitor, in privinta burselor, ne dorim sa identificam acei copii in educatia carora sa putem face diferenta si pe care sa ii ajutam sa se alimenteze mai bine si sa invete lucruri noi la care nu ar avea acces altfel. Acest program va fi aplicat si la Gradinitele Butterfly, dar si la Scoala
Primara. De asemenea, dorim sa-l extindem dincolo de posibilitatile noastre materiale prin incurajararea parintilor cu posibilitati materiale sa suporte cheltuielile integrarii unui astfel de copil in colectivitate. Sunt multi parinti care ar dori sa ajute, insa nu stiu unde sa gaseasca acesti copii pe care sa ii sprijine. A face lucruri cu drag inseamna a face lucruri din suflet.

CARE SUNT CRITERIILE DE SELECTIE A COPIILOR?

Copiii au fost selectati cu obiectivitate, avand in vedere urmatoarele criterii:
- proximitatea domiciliului, pentru a nu anula beneficiile acestui program prin oboseala unul drum zilnic, obositor;
- situatie materiala precara a familiei;
- recomandare de la invatatorul de la scoala;
- interviu cu parintii si eventual copiii.
DATE DE CONTACT
Adresa: Sediul 1 - After School Butterfly: Strada Somesul Rece nr 51
Reper: Antena 1

Sediul 2 - After School Butterfly: Intrarea Scoala Herastrau Nr 11
Reper: Blvd Caramfil
Numere de telefon: Tel.Mobil: Alina Negoita - 0728 906 929; Aida Matache - 0785 274 300
Persoane de contact: Aida Matache
Internet:
Web: www.gradinitabutterfly.ro
E-mail:  aida.matache@gradinitabutterfly.ro; Alina.negoita@gradinitabutterfly.ro

Recomandati aceasta pagina: