Sprijinirea si Reabilitarea copiilor cu probleme
Asociatia Invingem Autismul

Invingem Autismul
Incheie anul cu o fapta buna:
Ajuta la dotarea si functionarea Centrului „Invingem Autismul” cu o sponsorizare de 20% din impozitul pe profit!


Cand avea patru ani si opt luni, familia lui Razvan a aflat de la medici faptul ca el are autism. Aceasta veste i-a zdruncinat serios, dar din momentul acela au inceput cautarile. Razvan a facut logopedie si a mers la gradinita pana cand nu a mai fost primit din cauza problemelor comportamentale, desi facuse multe progrese. Cel mai mult a lucrat cu el mama lui, Catalina. De aproape un an de zile, Razvan frecventeaza grupul de socializare ”Dupa amieze vesele” si participa de trei ori pe saptamana la o grupa de pregatire pentru scoala in cadrul Asociatiei Invingem Autismul. El a implinit deja sapte ani si, desi, cu mult ajutor, a reusit sa-si dezvolte multe abilitati, are nevoie in continuare de sprijin pentru a putea fi mai tarziu integrat in scoala si societate. Este pasionat de jocuri interactive pe calculator in limba engleza, iar cand pleaca de la activitatile de socializare glumeste cu mama lui, spunandu-i: ”Let s go, Cata!” (Povestea lui Razvan, 7 ani, autism)
Razvan
Pentru copii asemeni lui Razvan vom deschide la inceputul anului 2012 Centrul Invingem Autismul in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti (DGASMB). Copiii cu autism vor beneficia in centru, de servicii specializate precum:

Interventie ABA (Applied Behavior Analysis)
Logopedie
Kinetoterapie
Terapie ocupationala si senzoriala

In acest centru, copiii cu autism vor beneficia de interventie specializata individuala, logopedie, activitati de socializare alaturi de copii cu o dezvoltare normala, activitati de pregatire pentru scoala pentru copiii asemeni lui Razvan.

Ne dorim sa oferim sansa fiecarui copil cu autism sa se integreze in scoala si societate. In prezent 23 de copii cu autism cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani frecventeaza grupurile de socializare si de pregatire pentru scoala oferite de noi. Asociatia Invingem Autismul lupta pentru drepturile persoanelor cu autism, misiunea noastra fiind aceea de a imbunatati viata persoanelor afectate de aceste tulburari.

Pentru deschiderea centrului, Razvan si prietenii lui au nevoie de ajutorul tau acum! Prin facilitatile fiscale oferite de codul fiscal (Legea nr. 571/ 2003, art. 21) si prin intermediul legii sponsorizarii (Legea nr. 32/1994), poti face o fapta buna la sfarsit de an: ajuta la dotarea si functionarea Centrului Invingem Autismul cu o sponsorizare de 20% din impozitul pe profit!

Daca doresti sa-l ajuti pe Razvan si pe prietenii lui, iti stam la dispozitie cu mai multe informatii despre noi, despre activitatile noastre si despre cum ne poti ajuta printr-un contract de sponsorizare. Datele noastre sunt urmatoarele:
Asociatia Invingem Autismul
Cont IBAN: RO57 RZBR 0000 0600 1170 6588 (Raiffeisen Bank, Agentia Unirea)
CIF: 25581340
Contact: Oana Varlan, Coordonator proiecte, oana.varlan@invingemautismul.ro, tel: 0741 198 290

Cu multumiri,
Andreea Sorescu, Presedinte Invingem Autismul.
DATE DE CONTACT
Adresa: Bd. Pache Protopopescu nr. 104, sector 2, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0741.198.290
Persoane de contact: Oana Varlan - Coordonator proiecte
E-mail: oana.varlan@invingemautismul.ro
Internet:
Web: www.invingemautismul.ro
E-mail:  office@invingemautismul.ro

Recomandati aceasta pagina: