Centre pentru copii cu nevoi speciale
Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata

Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata
Cine suntem
Fiecare copil este diferit si special in acelasi timp. Facand o evaluare corecta a abilitatilor construim programe eficiente de terapie individuala personalizata.
A.T.C.A. promoveaza standarde ridicate de competenta si de etica profesionala in analiza comportamentala aplicata (Applied behavior Analysis) in Romania.
Un aspect extrem de important in activitatea A.T.C.A. este strangerea de fonduri pentru sponsorizarea familiilor copiilor cu tulburari pervzive de dezvoltare in vederea sustinerii unui program de terapie de recuperare.
Un alt obiectiv este promovarea normelor de acreditare in practica analizei comporatmentale aplicate (Applied behavior Analysis), in formarea specialistilor si in supervizarea precum si promovarea normelor deontologice de specialitate, conform standardelor existente in BACB (Behavior Analyst Certification Board).
Anul acesta am infiintat si un CENTRU unde clientii nostri pot beneficia de evaluarea initiala a potentialului copilului si de un program de interventie personalizat care, in functie de nevoile copilului va fi continuat la centru sau la domiciliu, sub coordonarea unuia dintre specialistii centrului.

SCOPUL SI OBIECTIVELE A.T.C.A.
Anul trecut ne-am propus sa realizam anumite proiecte. Am reusit sa indeplinim o mare parte din ele; pentru viitor ne-am propus o serie de noi obiective pe care vom incerca sa le realizam cat mai curand.

Membrii asociatiei
Asociatia ATCA a fost infiintata de un grup de psihologi, psihoterapeuti si psihopedagogi care au ca principala activitate lucrul cu copiii cu tulburari de dezvoltare, prin terapie comportamentala si cognitiv-comportamentala...
DATE DE CONTACT
Adresa: Romania
Numere de telefon: -
Persoane de contact: Claudia Matei
Internet:
Web: www.asociatiatca.ro
E-mail:  mat_claudia@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: