Locuri de joaca pentru copii
Gradinita the Kid

Gradinita the Kid

Despre noi

Stii cum e sa ai un VIS devenit Realitate?! Noi, cei de la theKid , am aflat...si te invitam si pe tine, COPIL Frumos, PARINTE Drag sau OM Bun sa descoperi acest mirific loc.

Pentru TINE am inovat acest concept inedit langa Padurea Baneasa , in zona de Nord a Bucurestiului, care, incepand cu anul 2022, are doua zone exclusive:

1. Centru Educational in sistem Nordic (gradinita copii) , pentru mai detalii acceseaza Meniu ->Gradinita
2. Loc de Petrecere si Bucurie (Organizare evenimente ), pentru detalii acceseaza Meniu-> Petreceri copii

Un loc Magic colorat si vesel, langa padure, aer curat, inconjurat de 2000 creioane colorate , pe o suprafata de 3500 mp unde te asteapta o gradina de joaca pentru copii si relaxare pentru parinti , 2 terase acoperite si spatiu indoor. Verdeata multa gazon impecabil care te asteapta sa umbli descult si sa te incarci cu energie pozitiva, 200 copaci flori multicolore si umbrare pentru zilele toride de vara, leagane, topogane, hamace, balansoare, piste de masinute, spatii de "cooking" pentru copii, zone de nisipoar, jocuri in aer liber si spatii frumos amenajate pentru servit masa si relaxat.

Va asteptam cu drag, intr-un loc creat cu multa dragoste de o mama si o echipa de OAMENI care stiu exact ce au nevoie si ce adora copiii zilelor noastre!

"Cel mai bun lucru pe care poti sa-l cheltuiesti pentru copilul tau este TIMPUL tau si FERICIREA lui!"

Gradinita

Dupa o experienta indelungata cu copiii si un spatiu generos de 3500 mp langa Padurea Baneasa, ne marim echipa si deschidem o locatie noua: un centru educational (gradinita), cu personal acreditat de MEC si experienta in sistemul educational Nordic.
Colaborarea se dezvolta atat la nivel parinte-educator, adult-copil si copil-copil pe baza de dialog, implicare si asumare de responsabilitati comune. Parintii, educatorii si copiii devin parteneri intr-un proces de educatie democratic, eficient. Formam o echipa impreuna: parinti, copii, educator.
Spatiul de invatare este extins dincolo de sala de clasa, natura devenind context de explorare,dobandire a experientelor directe, stimulare a simturilor, relationare. Spatiul In & Out faciliteaza atat observarea, cunoasterea, intelegerea naturii cat si dobandirea de cunostinte si abilitati cognitive, motrice, sociale. Profitam astfel de spatiul pe care il avem de 3500 mp, langa Padurea Baneasa, amenajat special pentru joaca si buna dezvoltarea a copiilor si toti copiii au parte de experiente directe de invatare, punand accent pe INVATAREA prin JOACA in natura.
Copilul va avea placerea explorarii, descoperirii, dobandirii de noi abilitati si cunostinte pentru ca bucuria de a invata determina curiozitate, creativitate si implicare activa a copilului in dezvoltarea proprie. Toti copiii sunt curiosi si invata jucandu-se!
Acordam copilului libertatea de a actiona, astfel dezvoltandu-se spiritul de initiativa, gandirea critica si responsabilitatea fata de propriile decizii. Relatia cu adultul devine o legatura de incredere si respect reciproc. Toti copiii au libertatea de a-si exprima opinia si de a se implica cu responsabilitate in activitati.
Sistemul Nordic de educatie prescolara pune accent pe bucuria de a fi copil, de a-si face prieteni si de a invata impreuna. O copilarie fericita contribuie la o dezvoltare optima in plan cognitiv,social, emotional, fizic, valorificand potentialul fiecarui copil in mod individualizat. Excelenta vizeaza perfectionarea continua a educatorilor, a cadrului metodologic, materialelor si a spatiilor de invatare - premize pentru progresul continuu al copiilor, astfel ca toti copiii se bucura de copilarie, indrumati de educatori specializati.
Un copil poate invata daca se simte confortabil fizic si emotional iar noi dezvoltam competente intr-un mediu educational ce raspunde nevoilor de baza ale copiilor. In conditii adecvate nutritive, cu un program echilibrat de miscare si odihna si prin asigurarea securitatii fizice si afective, copiii se simt in confort si sunt deschisi spre dezvoltare si invatare.

Cursuri optionale:
- limbi straine (engleza )
- dansuri  (streetdance, zumba dance cu profesoara/coregrafa dans)

- Yoga;
- ateliere de creatie (art&craft, modelaj si desen, pictura, etc);

Alte servicii:
- transport copii la cerere;

PROGRAM 1 : 08:30 - 12:00
• mic dejun
• activitati instructiv-educative
• gustare (fructe)
• cursuri optionale / jocuri liber-alese in aer liber

PROGRAM 2 : 08:30 - 12:30
• mic dejun
• activitati instructiv-educative
• gustare (fructe)
• cursuri optionale / jocuri liber-alese in aer liber
• masa de pranz

PROGRAM 3 : 08:30 - 17:30
• mic dejun
• activitati instructiv-educative
• gustare (fructe)
• cursuri optionale / jocuri liber-alese in aer liber
• masa de pranz
• program de somn/ odihna activa
• gustare
• activitati de relaxare / joaca indoor sau outdoor, plimbari in padurea Baneasa de langa gradinita
• cina

Atunci cand esti liber, te poti juca, iar cand te joci, devii liber !

Petreceri Copii

Sa inceapa distractiaaaaa!
Petreceri exclusiviste, tematice si inedite pentru copilul tau! Iti organizam petrecerea "all inclusive" , in zona de Nord a Bucurestiului, langa Padurea Baneasa.
Doua gradini amenajate individual, in oglinda, pentru joaca copiilor si relaxarea parintilor, cu o suprafata totala de 3500 mp , fiecare cu terasa acoperita individuala in caz de vreme nefavorabila.
Hai sa superpetrecem intr-un loc Magic colorat si vesel, langa padure, cu aer curat, inconjurat de 2000 creioane colorate , pe o suprafata de 3500 mp unde te asteapta o gradina de joaca pentru copii si relaxare pentru parinti , 2 terase acoperite si spatiu indoor. Verdeata multa gazon impecabil care te asteapta sa umbli descult si sa te incarci cu energie pozitiva, 200 copaci flori multicolore si umbrare pentru zilele toride de var, leagane, topogane, hamace, balansoare, piste de masinute, spatii de "cooking" pentru copii,zone de nisipoar, jocuri in aer liber si spatii frumos amenajate pentru servit masa si relaxat.
Restaurant in locatie cu Pizza aste Burgeri Angus Grill si Salate delicioase
Tort & Candy Bar & Ice Cream Bar , Snack Fruit & Veggie Bar
Lemonade & Fresh juice Bar
Entertainment asigurat de o super echipa de animatori, cu spectacole, jocuri, muzica si voie buna.

Copilaria este inima tuturor varstelor !
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Piscul Mare, nr. 60A, sector 1, Bucuresti
Cartier: Padurea Baneasa
Numere de telefon: Tel.mobil: 0729 577 854
Internet:
Web: tkid.ro
facebook.com/tkid.ro
E-mail:  contact@tkid.ro
Gradinita The Kid Gradinita The Kid Gradinita The Kid Gradinita The Kid Gradinita The Kid Gradinita The Kid Gradinita The Kid Gradinita The Kid Gradinita The Kid Gradinita The Kid Gradinita The Kid Gradinita The Kid

Recomandati aceasta pagina: