Locuri de joaca pentru copii
Intelligence Center

Intelligence Center
Bine ai venit la Intelligente Center!

Tocmai ai patruns intr-o lume in care esti liber sa visezi si unde, usile se inchid cu iuteala in spatele tau! Asta pentru a nu te lasa sa iesi curand de aici :-) Cu daruire, punem in fiecare zi caramida peste caramida si construim pentru tine un loc nemaiintalnit in care magia se imbina perfect cu stiinta pentru a crea noi cai care sa duca la ceea ce ne dorim cel mai mult - PERFORMANTA TA! INTELLIGENCE CENTER a prins viata datorita a trei incrediente demne de laudat - drag de copii, pasiune pentru pedagogie si dorinta de a investi in viitor, COPIII REPREZINTA VIITORUL NOSTRU! Ne dorim sa indraznim in a avea curajul de a porni impreuna pe frumosul drum al cunoasterii, cunoastere sadita in minte prin ganduri si cunoastere sadita in suflet prin echilibru. Dupa o lunga cautare, la stanga si la dreapta, in sus si in jos, peste mari si peste tari, am reusit sa gasim cufarul cu de toate. Nascocind cu mare dibacie prin el, noi am ales comorile pe care le consideram a fi cele mai valoroase pentru imbogatirea cunostintelor tale. Sunt multe, ce-i drept, dar tu alegi dupa nevoile si dupa pasiunile tale.

Before & After School - inveti prin metode moderne si inedite, te distrezi si relaxezi, experimentezi si descoperi, iti consolidezi cunostintele si chiar primesti informatii in plus care sa te ajute sa te dezvolti

Club de vacanta - petreci vacantele asa cum nu ti s-a mai intamplat! Excursii, plimbari, experimente, joaca, tematici SUPER INTERESANTE !

Limbi straine diverse - engleza, germana, franceza, italiana, araba si japoneza.

Cluburi cat mai captivante si de folos - stiinta si experimente, arta si creatie, joc senzorial, lectura si vocabular, educatie financiara si matematica, jocurile mintii, educatie civica, educatie sanitara, educatie rutiera.

Meditatii - pregatire individuala sau in grup restrans la o anumita materie.

Ateliere - actorie si teatru, joc de rol, dezvoltare personala, mestesugit, gatit, bunele maniere, lego si diverse constructii, muzica si intrumente muzicale, desen si pictura, design vestimentar, atelier botanic.

Cluburi de educatie fizica si miscare - karate, balet si alte dansuri, gym, yoga.

Servicii psihologice - evaluare psihologica, consiliere, dezvoltare personala si logopedie.

Evenimente
- cursuri de parenting, cursuri de grup parinte-copil, grup-copii, „seri de filme cu ceai si fursecuri” vizionari de filme, iesiri si excursii.

Kids Parking - ramai la noi cat timp mama si tata sunt plecati.

Oferim una dintre cele mai intinse palete de cursuri in beneficiul dezvoltarii educative a copiilor si asta datorita personalului didactic calificat, competent si cu experienta in pregatirea micutilor in a-si atinge capacitati maxime de invatare si perfectionare a abilitatilor si aptitudinilor lor. Totodata ne folosim de un spatiu de desfasurare amenajat specific si propice lucrului cu elevii, criteriu foarte important in parcurgerea calitativa a procesul instructiv-educativ, oferim materiale si resurse didactice actuale, complexe, dar si distractive care antreneaza curiozitatea copilului spre noutate si initiaza invatarea de noi informatii, folosim metode de predare cat mai moderne si interesante, pe care le adaptam cerintelor copiilor, fiindca la Intelligence Center mizam pe dreptul copilului de a se exprima liber, de a avea propriile opinii, de a il incuraja sa spuna cu voce tare ce gandeste si ce simte, de a creste in propriul sau ritm si fel, stimulandu-l cat mai mult sa fie curajos, increzator si motivat sa isi indeplineasca visurile.

Pornind de la una dintre premisele noastre si in serviciul careia lucram - „EDUCATIA ESTE CEA MAI PUTERNICA ARMA PE CARE O PUTETI FOLOSI PENTRU A SCHIMBA LUMEA”- Nelson Mandela, am creat propria noastra misiune si anume „Coloreaza-le mintea si vor schimba lumea!” Noi te asteptam cu mare interes sa te cunoastem si sa atingem impreuna PERFORMANTA, schimband lumea!DATE DE CONTACT
Adresa: Calea Vacaresti, nr 252-254, etaj 4, sector 4 Bucuresti (reper Clinica Eurodent)
Numere de telefon: Tel.mobil: 0741 609 116
Persoane de contact: Diana Balaci - fondator Intelligence Center
Internet:
Web: www.intelligence-center.ro
https://www.facebook.com/IntelligenceCenter.ro/
E-mail:  office.intelligence.center@gmail.com
Intelligence Center Intelligence Center Intelligence Center
Intelligence Center Intelligence Center Intelligence Center
Intelligence Center Intelligence Center Intelligence Center

Recomandati aceasta pagina: