Patinaj pentru copii
Promenada pe patine

Promenada se urca pe patine!

Sambata, 15 noiembrie, se deschide primul patinoar in aer liber din Bucuresti al acestui sezon
 Spectacol Zurli pe gheata de la ora 17.00

Promenada pe patine

Se deschide primul patinoar in aer liber din Bucuresti al acestui sezon sambata, 15 noiembrie, pe terasa de la etajul 2 al mall-ului Promenada, la 14 metri inaltime, in Calea Floreasca 246B, langa statia de metrou Aurel Vlaicu.

Gasca Zurli va incalzi atmosfera, iar organizatorii promit multe alte surprize si distractie.

Patinoarul va functiona in perioada 15 noiembrie 2014 - 15 februarie 2015, masoara 800 mp si detine servicii conexe de inchiriere si de ascutire patine.

Pretul distractiei pe patine la Promenada este unul foarte bun, fiind de doar 20 de lei pentru intreaga zi. Astfel, cei care patineaza si doresc sa ia o pauza sau sa revina pe gheata cateva ore mai tarziu, vor primi o bratara de control.

Tot pe terasa, in imediata apropiere a patinoarului, vizitatorii vor avea la dispozitie un bar  unde se vor putea rasfata cu un pahar de vin fiert, ceai sau cu o ciocolata calda.

Pe intreaga perioada de functionare a patinoarului vor avea loc concursuri – surpriza cu premii pe masura, care vor fi anuntate in mall si pe pagina de Facebook Promenada.

Programul patinoarului:
Luni - Duminica: 10:00-12:00, 13:00-15:00, 16:00-18:00, 19:00- 22:00
Tarife:
Acces: Luni-Joi 20 lei / zi
           Vineri-Duminica 25 lei / zi
Inchiriere patine: 15 lei / sesiune
Ascutire patine: 15 lei
Inchiriere bobby (suport patinaj): 15 lei / ora
Initiere patinaj (instructor): 30 lei / ora (la care se adauga pretul biletului de acces)

Promotii si discounturi:
1 bilet de acces gratuit oferit pentru grupuri mai mari de 10 persoane
2 bilete de acces gratuit oferite pentru grupuri mai mari de 20 persoane
Card fidelitate: 1 bilet acces gratuit la 10 intrari

*** Despre Promenada

Promenada reinventeaza experienta cumparaturilor şi a divertismentului, adresandu-se unui public cu un stil de viata contemporan, aflat in continua cautare de surse de inspiratie şi de creativitate. Centrul comercial este situat in Calea Floreasca 246B, in imediata vecinatate a statiei de metrou Aurel Vlaicu. Promenada isi propune sa devina un reper in viata urbana a orasului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumina, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care sa satisfaca aşteptarile unui public tot mai exigent, dar si prin terasa verde, inspirata de gradinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurandu-se vara de proiectii de film, spectacole de teatru sau concerte si de un patinoar in aer liber pe durata iernii.


DATE DE CONTACT
Adresa: pe terasa de la etajul 2 al mall-ului Promenada, la 14 metri inaltime, in Calea Floreasca 246B, langa statia de metrou Aurel Vlaicu
Numere de telefon: 0723 127 167
Persoane de contact: Contact PR: Raluca VASILESCU - 0723 127 167
Internet:
Web: www.promenada.ro
E-mail:  raluca.vasilescu@raiffeisenevolution.com

Recomandati aceasta pagina: