Inot pentru copii
Acvatic Bebe Club

Acvatic Bebe Club

Plecand de la premisa ca fiecare parinte isi doreste pentru copilul sau tot ce poate fi mai bun, va propunem ABC-ul educatiei acvatice alaturi de noi!
Din consideratie pentru formarea personalitatii copilului si educarii intr-un mod armonios, s-a nascut preocuparea de a creea un loc special, cu o atmosfera calda si relaxanta, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc unde copiii sunt expusi unor experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea.

Acvatic Bebe Club isi ia angajamentul de a aduce increderea, respectul de sine si siguranta pentru fiecare copil, prin programele de educatie acvatica individuale.
Suntem singurul club de profil unde dezinfectia apei se face printr-un sistem mixt de ozon si raze UV cu efect direct asupra calitatii si puritatii apei, care in acest mod nu are deloc miros de clor. Instructorii nostri, prin pregatirea lor profesionala, dar si prin calitatile personale, sunt capabili sa realizeze in fiecare lectie de inot un mediu de invatare distractiv si eficient.

Servicii Acvatic Bebe Club:

  • Educatie acvatica:

Categoria I: Super BEBE (4 luni-18 luni)
Categoria II: Micul Cercetas (18 luni-3 ani)
Categoria III: VIP (3 ani-5 ani)
Categoria IV: Expert (peste 5 ani)

  • Programul la Domicilu

  • Parinti fara grijiDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Delea Noua, nr. 15, Sectorul 3, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.fix: 031.43.82.882
Tel.Mobil: 0742.745.367
Internet:
Web: www.acvaticbebeclub.ro
E-mail:  contact@acvaticbebeclub.ro
Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club

Recomandati aceasta pagina: