Inot pentru copii
Clubul BodyExprim

Body Exprim

Clubul BodyExprim imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Vizam atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarim atat modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.
Va invitam la miscare pe toti, copii, tineri sau adulti! Pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, va propunem o gama larga de activitati, deosebit de atractive. Serviciile sunt oferite atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.
Echipa de profesionisti va este alaturi cu programe complexe de miscare, ce urmaresc mentinerea sanatatii si a vitalitatii, prelucrarea armonioasa a corpului, relaxarea si starea de bine fizica si psihica, constientizarea propriului potential motric si expresiv. Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.
Centrul nostru dispune de piscina, sala de cycling, sala de fitness si trei sali foarte mari, de peste 120 mp fiecare, utilate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume mondial. Va punem la dispozitie, patru vestiare pentru copii, patru vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, sauna, doua sali de masaj, solar, sala de asteptare, receptie, bar sportiv. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.
Dorim sa aratati bine, dar sa fiti si sanatosi, sa puteti sa comunicati prin miscare si gest propria personalitate. Programele noastre va vor stimula nu numai corpul, dar si creativitatea, expresivitatea.
Vino in echipa noastra si vei deveni dependent de BodyExprim!

Inot copii

Programul de initiere inot se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Sub indrumarea directa a unui profesor specializat, aceste cursuri inot copii urmaresc invatarea si perfectionarea inotului, prin jocuri si exercitii iubite de copii. Copiii vor folosi diverse materiale ajutatoare pentru adaptarea la mediul acvatic.

Inotul este unul dintre cele mai recomandate sporturi pentru copiii cu varste mai mici de 10 ani, deoarece muschii si articulatiile se pun in miscare fara a fi nevoite sa suporte vreo greutate, in acest fel, cresterea copilului nu este afectata deloc.

Beneficiile oferite copiilor prin inscrierea la cursuri inot :

  • dezvoltarea coordonarii miscarilor
  • dezvoltarea echilibrului fizic si psihic
  • integrarea in grup și socializarea
  • construirea unui corp frumos
  • dezvoltarea personalitatii

Cursurile de inot sunt adresate copiilor cu varste intre 4 si 12 ani.

Grupele de inot sunt formate din maximum 10 copii.

La ultima sedinta din abonament va rugam sa mentionati daca doriti sa continuati cursurile de inot. In caz contrar, copilul isi poate pierde locul la grupa la care a fost inscris initial.

Pantru detalii suplimentare referitoare la cursuri inot copii, va rugam sa contactati departamentul de consultanta!

Orar:

Body Exprim Body ExprimDATE DE CONTACT
Adresa: Bd. Constructorilor, nr. 29 A, Sector 6, Bucuresti
(Intrarea se face prin spatele cladirii).
Body Exprim
Numere de telefon: Tel.fix: 021.220.3042
Tel.Mobil: 0730.076.163
Persoane de contact: Informatii abonamente:
Raluca - 0730.076.165
Manager Departament Relatii Clienti:
Isabella Incontrero - 0730.076.167
Internet:
Web: www.bodyexprim.ro
www.facebook.com/bodyexprimro
E-mail:  -

Recomandati aceasta pagina: