Karate pentru copii
Clubul BodyExprim

Body Exprim

Clubul BodyExprim imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Vizam atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarim atat modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.
Va invitam la miscare pe toti, copii, tineri sau adulti! Pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, va propunem o gama larga de activitati, deosebit de atractive. Serviciile sunt oferite atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.
Echipa de profesionisti va este alaturi cu programe complexe de miscare, ce urmaresc mentinerea sanatatii si a vitalitatii, prelucrarea armonioasa a corpului, relaxarea si starea de bine fizica si psihica, constientizarea propriului potential motric si expresiv. Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.
Centrul nostru dispune de piscina, sala de cycling, sala de fitness si trei sali foarte mari, de peste 120 mp fiecare, utilate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume mondial. Va punem la dispozitie, patru vestiare pentru copii, patru vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, sauna, doua sali de masaj, solar, sala de asteptare, receptie, bar sportiv. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.
Dorim sa aratati bine, dar sa fiti si sanatosi, sa puteti sa comunicati prin miscare si gest propria personalitate. Programele noastre va vor stimula nu numai corpul, dar si creativitatea, expresivitatea.
Vino in echipa noastra si vei deveni dependent de BodyExprim!

Aikido

Aikido (合気道), este o arta martiala cu origine in Japonia, fondata de maestrul Morihei Ueshiba. Aikido inseamna “calea armonizarii energiei” si se bazeaza pe utilizarea fortei adversarului prin aplicarea tehnicilor articulare si eschive realizate prin pivotari in arc de cerc. In AIKIDO, antrenamentul pune accent in executarea procedeelor nu numai pe eficacitatea lor dar in special pe modul armonios si non-violent de executie. Acest lucru este valabil atat pentru procedeele tai-jutsu (tehnici executate cu mainile goale) cat si in lucrul cu armele, ken-jutsu.In AIKIDO forma concreta fizica de executare a procedeelor este tratata in directa legatura cu intentia practicantului si accentul se pune pe forma lor intrinseca, spirituala, care poate rezolva intr-un mod benefic pentru ambii parteneri o situatie conflictuala. Indiferent de duritatea si viteza atacului, procedeele se termina in forma lor moale de executie in asa fel incat presupusul agresor sa perceapa intentia de non-violenta.

Pe parcursul antrenamentului se explica clar care este modul de abordare a unei situatii critice si cum se poate rezolva fara sa genereze un conflict.

Cele mai multe dintre tenicile de lupta au fost inventate de maestrul Uesiba Morihei dar sunt cateva care folosesc si tehnicile de lupta cu sabia si sulita, utilizate de samurai in Japonia medieval. Loviturile sunt utilizate in mica masura, cel mai des folosindu-se proiectarile, luxarile si strangularile.

Scopul practicarii aikido-ului este de educare complexa a elevului pentru dobandirea unei personalitati echilibrate, naturale si puternice pentru a rezolva eficient problemele care apar in viata.

Ideea centrala in Aikido este de a utiliza armele adversarului impotriva lui si impreuna cu el. In lupta cu mana goala, corpul este o arma care, impreuna cu strategia luptei conduc la evitarea atacului si apoi la neutralizarea atacului.

Prin vorbe scrise sau rostite

Fara a te pierde in vorbe inutile

Invata prin practica”.

O Sensei Morihei Ueshiba

Ca urmare a practicarii tehnicilor aikido, la sfarsitul antrenamentului practicantii sunt mai relaxati si plini de energie, respectiv isi imbunatatesc starea sanatatii fizice si mentale.

Orar:

Body Exprim Body ExprimDATE DE CONTACT
Adresa: Bd. Constructorilor, nr. 29 A, Sector 6, Bucuresti
(Intrarea se face prin spatele cladirii).
Body Exprim
Numere de telefon: Tel.fix: 021.220.3042
Tel.Mobil: 0730.076.163
Persoane de contact: Informatii abonamente:
Raluca - 0730.076.165
Manager Departament Relatii Clienti:
Isabella Incontrero - 0730.076.167
Internet:
Web: www.bodyexprim.ro
www.facebook.com/bodyexprimro
E-mail:  -

Recomandati aceasta pagina: