Decoratiuni pentru camera copilului
Taramul Artei

Taramul Artei

CINE SUNTEM

TARAMUL ARTEI ESTE FORMAT DIN ARTISTI CU SPECIALIZARE, CU STUDII IN DOMENIUL ARTEI SI CU O EXPERIENTA VASTA. IN ECHIPA NOASTRA SUNT ARTISTI DE VALOARE, CU IMAGINATIE SI CREATIVITATE DEZVOLTATA.
NE OCUPAM DE CREAREA UNUI CONCEPT, ATAT PENTRU SPATII INTERIOARE CAT SI EXTERIOARE PRIN DIFERITE TEHNICI (ACRYLIC, MOZAIC, SGRAFFITO, FRESCA).

CREAM UN AMBIENT PLACUT SI LINISTIT ATAT PRIN CULOARE CAT SI PRIN CONCEPT.
PUTEM URMARI O TEMATICA A SPATIULUI, CREAND UN ECHILIBRU ATAT PRINCULOARE CAT SI PRIN ELEMENTELE CE VOR FI PICTATE, DAR SI PRIN OBIECTELE ARANJATE SI INCADRATE CU BUN GUST SI SIMT ARTISTIC.
TARAMUL ARTEI S-A CREAT LA RANDUL SAU DIN ARTISTI BINE INSTRUITI, CU STUDII, DIPLOME LA CONCURSURI IMPORTANTE, NATIONALE CAT SI INTERNATIONALE.
UN MARE PLUS CE RIDICA IMAGINEA NOASTRA ESTE CA AVEM SI O DIPLOMA DE OLIMPIC NATIONAL, IN PICTURA MURALA, OBTINUTA CU NOTA MAXIMA.
TARAMUL ARTEI ARE O BAZA SOLIDA PRIN CAPACITATEA DEZVOLTATA DE A CREA, PRIN SIMTUL ESTETIC, PRIN SIMTUL CULORII SI A VIZIUNII IN SPATIU.

CU CE NE OCUPAM


Pentru ca suntem un Taram al Artei, atingem mai multe ramuri artistice: Evenimente, Proiect si Concept de spatii interioare cat si exterioare, prin aplicarea tehnicilor potrivite, A Fresco, Mozaic, Sgraffito, Acrill, A secco, Ulei, Acoarela, Foita, Vitraliu, Pictura pe sticla, Restaurare, Colaj

Pictam si Realizam:

  • camere si spatii de joaca pentru copii, creand un loc special si atractiv.
  • cafenele, restaurante, baruri, cluburi, fatade ale cladirilor(calcan),
  • Pictura Bizantina
  • Face-painting
  • Body-painting
  • Tablouri
  • Reproduceri
  • Tatuaj

Cream conceptul spatiilor interioare  cat si exterioare prin diferite tehnici potrivite in functie de spatiu, conditii pentru ca opera sa reziste in timp si la anumiti factori.

Pentru copii avem un program bine definit si organizat, format din Jocuri, Concursuri, Baloane, Face-Painting,Ateliere de Creatie, Dezvoltare.

Organizam evenimente si pentru adulti la petrecerile cu tematica sau de halloween . Un artist le va crea un stil propriu fiecarui invitat prin diferite accesorii ale noastre dar si printr-un face-painting unic si de impact.

ATELIER DE CREATIE


Taramul Artei

Taramul Artei poate veni la tine sau tu la el. In cazul in care vei veni tu la noi, acest spatiu este special amenajat pentru copii.

Este un loc special pentru cei mici unde vin sa se distreze si sa creeze. Copiii se vor transforma in diferite personaje, in unele cazuri creandu-si  ei accesoriile necesare, iar impreuna vor crea o tematica a fiecarui curs.

Scopul fiecarui curs este de a imbina distractia si jocul cu creatia.

Copilul din dorinta de a-si intra in rolul personajului va fi captat in cursul creativ si isi va crea propriile accesorii exprimandu-si personalitatea.

Cursurile vor avea o tematica: Hawaian, Pe Corabie, Cavaleri, Printi, Printese, Clown.

Programul va fi format din:

-Jocuri- „Cursa cu oua”, „Cola, Fanta si Sarmale”, „1,2,3 la perete stai!!!”, „Cat e ora lupule?”, „Mim”, „Statuile muzicale”, „Telefonul fara fir”, „Batistuta”, „Cursa cu ponei”, „Cutiuta magica” etc.

-Face-Painting- Transformarea copiilor in diverse personaje.

-Surpriza de final- Vor primi un balon modelat colorat( un animalut, o floare, o bagheta, sabie).

Atelierul de creatie implica desen, pictura si lucru manual, urmarind o programa.

In acest Taram copilul isi dezvolta imaginatia, iar indrumatorul are studii in arta cat si experienta in animatie cu copiii.

In timpul orelor de distractie imbinata cu imaginatie, copilul va fi atras intr-o lume ce poate fi creata chiar de el insusi.

Ce abilitati isi dezvolta copilul?

- Abilitati teatrale

- Arta vizuala

- Atentie

- Echilibru

- Imaginatie, Creatie


EVENIMENTE COPII

Taramul Artei

Personajele preferate de copilul tau vin la petrecere, iar impreuna se vor distra si vor crea o Super-Mega-Distractie.

Impreuna vor dansa si se vor zbengui iar personajul preferat le va oferi tuturor copiilor super surprize:Face-Painting, Baloane Modelabile, Jocuri, Concursuri).

Jocurile vor fi alese in functie de varsta copiilor pentru a le capta tuturor atentia.

Vor fi transformati in diverse personaje, eroi, printese, animalute preferate.

Din baloane modelabile copilul tau poate prinde aripi, transformandu-se in zana sau in Peter-Pan, atat baietetii cat si fetitele se pot transforma in pirati si piraterite, in printese si cavaleri.

In timpul unei astfel de petreceri animatorul poate sa faca atelier de creatie, invatandu-i pe copii la diverse tehnici artistice, propunand teme atractive imbinate chiar si cu jocul.
DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0766.527.421; 0751.363.977
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.taramulartei.wordpress.com
E-mail:  taramul.artei@yahoo.com
Taramul Artei Taramul Artei Taramul Artei Taramul Artei Taramul Artei
Taramul Artei Taramul Artei Taramul Artei Taramul Artei Taramul Artei

Recomandati aceasta pagina: