Decoratiuni pentru camera copilului
Karo - Perdele

Karo Perdele

Ai Un Proiect? Vrei Sa Vorbesti Cu Un Specialist? Suna La 0744.656.640

De Ce Perdele Karo?

Ne place sa credem ca oferim cele mai bune servicii in materie de: consultanta, masuratori, croitorie, montaj, imbracare pereti si proiecte de design pentru ca locuinta voastra sau spatiul pe care doriti să il amenajati, sa capete caldura si culoare. Micile detalii fac diferenta, prin urmare alege acum sa ai casa mult visata sau afacerea ta sa se dezvolte într-un mediu cat mai propice.

Geamurile cladirii pe care doriti sa o amenajati au o forma atipica si nu stiti ce perdele si draperii s-ar potrivi? Impreuna gasim solutia potrivita, astfel incat fiecare colt sa va incante privirea.

Ai o idee? Prezinta-ne-o si cu siguranta o putem dezvolta intr-un mod cat mai armonios.

Tesaturi de cea mai buna calitate si o gama vasta de perdele va stau la dispozitie in showroom-ul nostru impreuna cu un personal calificat pentru a va oferi consultanta in ton cu tendintele actuale. Sunteti prea ocupati pentru a veni la noi in magazin? Intelegem ca timpul este limitat, de aceea este suficient sa ne sunati si o echipa se va deplasa la dumneavoastra pentru a va prezenta cele mai potrivite idei pentru spaţiul ce doriti să il amenajati. Impreuna vom lua cele mai bune decizii!

Nenumaratele proiecte rezidentiale si comerciale (restaurante, hoteluri, etc.) finalizate cu succes pana in prezent, constituie implicarea si devotamentul cu care ne desfasuram activitatea, iar vasta experienta ne ajuta in fiecare situatie sa luam deciziile cele mai bune.

Zambetul afisat pe chipul clienţilor nostri la finalul lucrarii de amenajare, este cea mai mare multumire pe care o avem si reprezinta un motiv intemeiat pentru a incerca sa fim tot mai buni în ceea ce facem.

Servicii

In intampinarea exigentelor dumneavoastra va punem la dispozitie servicii de consultanta, confectionare a tesaturilor si montaj, oferite de personal specializat si in ton cu tendintele actuale, avand o vasta experienta in proiectele rezidentiale si comerciale (restaurante, hoteluri, etc).
Ne putem deplasa la spatiul pe care doriti sa-l amenajati pentru a efectua masuratori si a va indruma in alegerea materialelor, a modelelelor si a sistemelor de prindere cele mai potrivite pentru spatiul respectiv sau va putem oferi consultanta in showroom.
Echipa Karo ofera astfel servicii complete precum:

Consultanta
In intampinarea exigentelor Dumneavoastra specialistii nostri va vor ajuta sa faceti cea mai portivita alegere.

Masuratori
Ne putem deplasa la spatiul pe care doriti sa-l amenajati pentru a efectua masuratori si a va indruma in alegerea sistemelor de prindere cele mai potrivite.

Croitorie
Detaliile fac diferenta! Tocmai de aceea va punem la dispozitie serviciul de confectionare a tesaturilor.

Montaj
Acest serviciu este realizat de personal specializat avand o vasta experienta in proiecte rezidentiale si comerciale.Montajul nostru are o garantie de 2 (doi) ani in conditii normale de utilizare.

Imbracare pereti
Vrei sa fii diferit? Pentru o eleganta si un design desavarsit alege imbracarea peretilor in tapet textil in aceeasi colectie cu draperiile.

Karo confera personalitate incaperilor tale prin design, rafinament, calitate si bun gust.
Va asteptam intr-un cadru elegant si accesibil tuturor, iar specilistii nostri va vor sta la dispozitie pentru a va ajuta sa faceti cea mai potrivita alegere, la magazinul nostru situat in str. Caderea Bastiliei Nr.54, (Piata Romana) Sector 1, Bucuresti

Program

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00
Sambata: Cu programare
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Caderea Bastiliei Nr.54, (Piata Romana) Sector 1, Bucuresti
Karo - Perdele
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0744.656.640 / 0722.348.629
Persoane de contact: Ai Un Proiect? Vrei Sa Vorbesti Cu Un Specialist? Suna La 0744.656.640
Internet:
Web: www.karoperdele.ro
E-mail:  office@perdelekaro.ro

Recomandati aceasta pagina: