Decoratiuni pentru camera copilului
Seline Design

Seline Design

Ferestrele. Ele sunt interfata dintre noi si lumea exterioara. Si pentru ca ne place ca personalitatea fiecarui client sa vorbeasca de la sine, te invitam in showroom-ul nostru unde, intr-o atmosfera relaxata, echipa noastra de design iti poate aduce imaginatia la viata.

Ne place sa fim lideri, sa dam tonul si sa cream noi tendinte pentru viitor. Asadar, inovatia si rigoarea sunt detaliile care fac diferenta.

Suntem aici. Pentru ca fascinatia de a trai sa nu cunoasca limite pentru tine. Pentru ca sentimentul tau sa fie unul de satisfactie ca ai gasit perdelele si draperiile pe care le cauti. Pentru ca tu sa resimti o atmosfera placuta si o ambianta speciala in incaperile care poarta semnatura Seline Design.

Cum asa? Contacteaza-ne si impreuna vom forma echipa ideala pentru proiectul tau. Iti vindem un pont: pe scena amenajarilor stau la loc de cinste stilurile oriental, clasic baroc, cel scandinav cu perdele diafane, dar si o pleiada de piese componente, materiale, colorit si forme. Restul te invitam sa descoperi in universul Seline Design.

Impreuna suntem o echipa si credem in implinirea dorintei de a aduce in fiecare casa un frumos nou si proaspat. La noi iti este permis sa dai frau liber imaginatiei si impreuna sa cream propriul tau stil prin jocul imaginilor despre viata, culoare, zambet si fericire care sa stinga monotonia alcatuirilor anapoda.

Seline Design
Seline Design
Seline Design Seline Design Seline Design Seline Design Seline Design

Seline Design Seline Design Seline Design Seline Design Seline Design Seline DesignDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Nerva Traian, Nr. 11, Bl. M68, Parter, Sector 3, Bucuresti
Numere de telefon: Tel./Fax: 021 / 320.61.56
Mobil: 0722.228.326
Persoane de contact: Elena Bulut
Internet:
Web: www.seline.ro
E-mail:  office@seline.ro

Recomandati aceasta pagina: