Activitati recreative pentru copii
Teatrul de Magie

Teatrul de Magie

Teatrul de Magie organizeaza petreceri private pentru copii chiar la Casa Magicianului - locul ideal pentru o zi de nastere magica! De asemenea, Casa Magicianului gazduieste si Cursuri de Magie pentru copii.

* Copilul tau merita tot ce este mai bun! Iti doresti sa-l surprinzi cu o petrecere magica de ziua lui, care sa-l uimeasca si despre care prietenii lui sa vorbeasca mult, de acum inainte?
Magicienii nostri sunt pregatiti ca dintr-o miscare iscusita de bagheta sa-ti indeplineasca dorinta. Pentru ca nimeni nu apreciaza un magician, asa cum o fac copiii. El aduce intotdeauna un zambet larg pe chipul lor, iar prezenta lui la ziua de nastere a copilului tau va fi un eveniment pe care cu siguranta il va tine minte.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni la 0761.334.334 sau sa ne trimiti un email la office@teatruldemagie.ro si sa ne spui cand vrei sa se intample vraja.

Iar in cazul in care cauti un loc inedit pentru petrecerea prichindelului tau, vino in Casa Magicianului, un nou spatiu unde vei trai momente de neuitat, alaturi de magicienii nostri. Fie ca vorbim de aniversari, party-uri pentru copii, petreceri sau workshopuri, evenimentul tau va fi, cu siguranta, magic!

Teatrul de Magie a inaugurat pe 1 aprilie 2016 un nou spatiu dedicat exclusiv iluzionismului pentru tineri si copii, denumit Casa Magicianului spatiul magic din strada Vasile Lascar 132, intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu.

* Teatrul de Magie organizeaza cursuri de magie in cadrul Academiei de Magie in fiecare sambata si duminica, de la ora 13:30, chiar la sediul asociatiei, Casa Magicianului.

Academia de Magie este prima scoala de iluzionism din Romania.

La cursuri, tinerii pasionati de magie dornici sa descopere din interior o lume atat de fascinanta ca cea a iluzionismului, a magiei, vor avea ocazia de a invata cateva dintre secretele si etica unui magician.

Cui nu-i plac trucurile, scamatoriile si iluzionismul? In spatele lor se ascund, de cele mai mutle ori, explicatii stiintifice. Oricarui copil i-ar placea sa isi impresioneze familia, colegii si prietenii cu cateva numere de magie uluitoare, incredibile. Iar acest lucru se poate realiza cu usurinta.

In primul rand, prin prezentarea si insusirea trucurilor de iluzionism, vor deveni mici magicieni care isi vor prezenta propriul spectacol. Astfel, vor invata cum sa retina atentia interlocutorului, cum sa se adreseze si sa comunice, cum sa convinga. Toate acestea le vor prinde foarte bine mai tarziu.

In al doilea rand, copiii se vor delecta cu arta actoriei isi vor insusi elemente de teatru si prezenta scenica, pantomima, improvizatie, dans si interpretare vocala.

Acest atelier le va forma o personalitate deosebita: vor deveni naturali, spontani, firesti, isi vor imbunatati dictia, atitudinea si spiritul de echipa, isi vor imbogati limbajul si vor invata sa aprecieze spectacolele, filmele si show-urile de calitate. Toate aceste lucruri le vor prinde foarte bine in viata, indiferent pe ce drum vor porni.

Cursurile Academiei de Magie, sustinute si coordonate de Andrei Teasca si asistentii sai, se vor desfasura pe perioada unui an , urmand ca la finalul anului sa aiba loc o examinare. Cursurile abordeaza doua directii principale: Iluzionism (istoria magiei, close-up, mentalism, magie de scena, iluzii, etc) si Arta actorului (pantomima, miscare scenica, dictie etc.). Absolventilor li se va oferi oportunitatea de a participa intr-un spectacol de iluzionism, marca Teatrul de Magie.
Cursurile tin sambata si duminica (de la ora 13:30) si nu exista o limita de varsta pentru cei care doresc sa devina elevi ai Academiei de Magie. Detaliile privind inscrierea si preturile se pot obtine la numarul de telefon 0761.334.334 sau prin email.

„Ideea unei Academii de Magie am avut-o inca de la primul spectacol de iluzionism pe care l-am facut in Romania. Nu m-am gandit insa ca o vom deschide atat de repede, dar nenumaratele solicitari primite atat pe mail, cat si pe blog mi-au confirmat ca romanii au inceput sa descopere si sa fie interesati de magie. Iar atunci cand iti doresti sa promovezi arta magiei ca arta de spectacol, cel mai bine este sa o predai chiar tu, sa te asiguri ca ea este inteleasa la adevarata valoare. Acesta este si motivul pentru care pe langa cursurile de iluzionism am dorit in mod expres ca Academia de Magie sa ofere si cursuri ce tin de Arta Actorului. Imi doresc ca absolventii nostri sa devina artisti magicieni, iar diploma pe care o primesc sa-si confirme greutatea prin evolutia lor viitoare”, potrivit lui Andrei Teasca, fondator al Teatrului de Magie si singurul iluzionist roman licentiat in Arta Actorului.

Despre noi:
Teatrul de Magie este prima si singura institutie culturala din Romania care promoveaza iluzionismul ca arta a spectacolului teatral, realizand de la infiintare (2009) si pana astazi, peste 20 de spectacole de magie, premiere nationale, spectacole ce au avut in jur de 50.000 de spectatori, pe scenele teatrelor din Romania, festivaluri sau proiecte in aer liber. Propunand o forma de arta si un act de iubire fata de spectatorii de toate varstele, dar in special fata de copii, artistii Teatrului de Magie au fermecat inimile romanilor cu spectacole unice.

Un element important asupra caruia institutia noastra insista in prezent este apropierea de copii prin programe educationale. Astfel, prin iluzionism, copiii fac cunostinta cu personaje de poveste fiind astfel incitati sa se dezvolte si sa descopere adevaratele valori ale vietii, pentru a putea sa-si construiasca un viitor mai frumos.
fetitele~dragutele - Maria, Ioana si Elena - incantate si fermecate de spectacolul minunat de la Teatrul de Magie.
TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Vasile Lascar nr.132 | Bucuresti ~ Sector 2
Teatrul de Magie
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0761.334.334
Persoane de contact: Andrei Teasca
Internet:
Web: www.teatruldemagie.ro
www.facebook.com/teatruldemagie
E-mail:  office@teatruldemagie.ro
Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie Teatrul de Magie

Recomandati aceasta pagina: