Activitati recreative pentru copii
Salina by ABC

Salina by ABC

Salina din centrul orasului

Grija noastra fata de dezvoltarea armonioasa a copiilor este principalul obiectiv la Acvatic Bebe Club. Astfel, pentru ca ne dorim ca cei mici sa aiba un stil de viata sanatos, am considerat ca este necesar sa gasim pe langa educatia acvatica, alte metode care ajuta la mentinerea unui astfel de stil de viata.

Asa s-a nascut ideea Salina by ABC. Pentru ca salinoterapia este un tratament cu multiple beneficii, dar o salina naturala implica un drum lung si sesiuni de tratament multiple, am decis sa aducem salina in oras, la cateva minute de centru. Am folosit sarea de la mina Praid si sare de Himalaya si am alcatuit un spatiu perfect pentru relaxare, dar si un mediu placut si plin de jucarii pentru prichindei.

Salinoterapia este o metoda alternativa, dar si complementara de prevenire si tratament pentru diverse afectiuni respiratorii, avand in acelasi timp beneficii demonstrate asupra intregului organism: creste imunitatea, sustine detoxifierea organismului, imbunatateste functionarea aparatului digestiv, sustine regenerarea pielii, ajuta la reducerea efectelor oboselii si stresului. Terapia implica inhalarea de aerosoli salini (prin petrecerea unui timp in interiorul salinei) prin care se trateaza in special afectiunile respiratorii. Sarea este o substanta bactericida, care nu permite dezvoltarea culturilor microbiene, actionand ca un dezinfectant si in acelasi timp are capacitatea (in anumite conditii de temperatura si umiditate) de a emana aerosoli salini.

Va asteptam cu drag sa descoperiti proprietatile uimitoare ale salinoterapiei!DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Delea Noua, nr. 15, Sectorul 3, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0733.809.377
Internet:
Web: www.salinabyabc.ro
E-mail:  salina@acvaticbebeclub.ro
Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club Acvatic Bebe Club

Recomandati aceasta pagina: