Activitati recreative pentru copii
Clubul de echitatie Regatul Cailor

Clubul de echitatie Regatul Cailor


Program - Scoala de Vara 2013 - Regatul Cailor:

Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor

Program de echitatie pentru elevi si prescolari

Clubul de echitatie “Regatul Cailor” a lansat programul de activitati extrascolare si extracurriculare “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”. Special creat pentru a scoate in evidenta capacitatile si talentele prescolarilor si elevilor, programul include initiere in echitatie, o vanatoare de comori cu premii dar si multe alte surprize;

Copii vor interactiona cu poneii si caii alaturi de o echipa experimentata, formata din instructori si antrenori atestati, care au ca scop promovarea echitatiei in randul tinerilor.

Activitatile au loc in intervalul orar 9:00-19:00, de marti pana duminica.

Echitatia dezvolta simtul echilibrului, concentrarea si atentia si, in acelasi timp, relaxeaza si confera o pozitie frumoasa corpului.

Mai multe detalii gasiti pe www.regatulcailor.ro

Cei mai buni sportivi si cei mai buni cai din Romania fac parte din Regatul Cailor. Acestia au castigat numeroase concursuri nationale dar si internationale la sarituri peste obstacole. Clubul de echitatie, aflat in sudul capitalei, se intinde pe o suprafata de 6,5 ha si cuprinde un grajd ce adaposteste un efectiv de 34 cai de rasa, manej acoperit cu suprafata de 1.250 mp, manej in aer liber cu suprafata de 2.700 mp, manej de concurs cu suprafata de 6.300 mp, loc de joaca pentru copii, o taverna cu capacitate de 100 locuri la mese si hambare pentru nutreturi. Personalul clubului de echitatie Regatul Cailor este specializat, atent selectat, iar lectiile sunt supravegheate de instructori si antrenori de echitatie atestati.


DATE DE CONTACT
Adresa: Com. Adunatii Copaceni, Sat Varlaam, judet Giurgiu
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0735 HORSES / 0735 001 122
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.regatulcailor.ro
E-mail:  -
Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor
Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor Clubul de echitatie Regatul Cailor

Recomandati aceasta pagina: