Opera pentru copii
Teatrul National de Opereta - Ion Dacian

Teatrul National de Opereta - Ion Dacian
Teatrul National de Opereta - Ion Dacian anunta Programul “Serilor Copiilor” - 8 si 9 octombrie de la ora 19.00

Teatrul National de Opereta - Ion Dacian' Teatrul National de Opereta - Ion Dacian' Teatrul National de Opereta - Ion Dacian'

Teatrul National de Opereta Ion Dacian continua proiectul cultural-educational „Serile Copiilor”, venind in intampinarea copiilor si parintilor, deopotriva. In fiecare sambata si duminica, in timpul spectacolelor de la ora 19.00, Teatrul National de Opereta ofera un serviciu special spectatorilor-parinti, care pot veni la teatru insotiti de cei mici. In timp ce parintii se bucura de una dintre productiile teatrului, cei mici sunt asteptati la studioul pentru copii, unde pot participa la unul dintre atelierele de creatie coordonate de artisti ai teatrului.

"Serile Copiilor”
sunt destinate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani si sunt concepute pentru a facilita accesul acestora la diverse maniere de exprimare artistica, urmarind sa le stimuleze creativitatea si fantezia. Atelierele sunt educative, insa concepute astfel incat sa fie si distractive pentru cei mici, captivandu-le atentia si incurajandu-i sa participe la activitati de creatie si exercitii de imaginatie.

In acest sfarsit de saptamana vor avea loc urmatoarele ateliere:
ATELIER DE JOCURI INTERACTIVE, coord. Oana Rusu
8 octombrie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Romeo si Julieta”
Atelierul are ca scop cresterea capacitatii de comunicare si relationare, printr-o serie de jocuri interactive de socializare. Copiii vor inventa si juca impreuna povesti felurite, invatand astfel sa colaboreze si sa isi foloseasca imaginatia. In a doua parte a atelierului, copiii vor fi angajati intr-o serie de activitati plastice si de lucru manual, lucrand la proiecte individuale si de grup, pentru a exersa lucrul in echipa si a stimula creativitatea.

ATELIER DE PICTURA „CULORILE SI GUSTURILE TOAMNEI”, coord. Ruxandra Stetca:

9 octombrie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Vaduva Vesela”
Atelierul de pictura deschide pentru cei mici poarta artelor vizuale, ajutadu-i sa isi dezvolte sensibilitatea, receptivitatea si aptitudinile artistice. Copiii vor invata despre culori si nonculori, nuante si tonuri, jucandu-se cu culorile toamnei si portretele nastrusnice din fructe si legume semnate de Giuseppe Arcimboldo. Pentru a invata mai multe despre pictura, canava si pensule, copiii vor face cunostinta mai departe si cu fratii Limbourg si Nicolae Grigorescu.

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48.

Pretul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Inscrierile se pot face la adresa de e-mail:  ioana.schiau@opereta.ro . Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0751 177 084. 

Va asteptam cu drag! 
DATE DE CONTACT
Adresa: B-dul Nicolae Balcescu 2, sector 1
Numere de telefon: Tel.fix: 021 313 63 48 / Casa de bilete
Tel.fix: 021 314 11 87 / Secretariat
Fax: 021 312 65 83
Tel.mobil: 0751 177 084
Persoane de contact: Director general: Razvan Ioan Dinca
Director general adjunct: Daniel Eufrosin
Director general adjunct: Alina Moldovan
Internet:
Web: www.opereta.ro
E-mail:  secretariat@opereta.ro, ioana.schiau@opereta.ro

Recomandati aceasta pagina: