Produse naturiste pentru copii
SCD Nature - Suc integral de Mere si Miere de Albine

SCDNature
Firma noastra distribuie si comercializeaza sucuri naturale de fructe , cel de mar fiind disponibil tot timpul anului.
In functie de sezon va putem oferi suc de mere cu morcov, mere cu afine, mere cu visine.
Sucurile noastre sunt pasteurizate , fara alte adaosuri ( apa, zahar, conservanti).

AMBALAJUL:
Sistemul de ambalare este Bag in Box: ambalajul este din carton de unica folosinta iar in interiorul cutiei se afla o punga ( stratificata special pentru produse alimentare ) cu un robinet care nu permite intrarea aerului in interior in timpul folosirii.

AVANTAJ:
Datorita acestui ambalaj sucul poate fi consumat in decurs de 30 de zile de desfacere, calitatea acestuia nefiind afectata.
Sucurile sunt valabile 12 luni de la data productiei si 30 de zile de la desfacere.

SCD Nature

Sucul de mere ”VITAL” este fabricat in Romania, in Ardeal, din mere romanesti de calitate.

Sucul de mar cu pulpa este de patru ori mai sanatos comparativ cu cel limpede, dovedit stiintific .Conducatorul echipei de cercetatori de la Universitatea din Wroclaw, Polonia, a declarat ca in urma unui studiu care a comparat sucul de mere (limpede si tulbure) a descoperit faptul ca sucul de mere tulbure are o concentratie de polifenoli de patru ori mai mare comparativ cu sucul limpede.Sucul tulbure, pe langa aceste beneficii aduse sanatatii, are si un gust mai bun si o consistenta crescuta, lucru foarte important pentru consumatori. Sucul limpede depaseste ca volum de vanzari sucul tulbure datorita faptului ca unii consumatori percep sucul tulbure ca pe un suc cu impuritati. Procesul de limpezire a sucului de mar indeparteaza componentele benefice pentru sanatate continute in pulpa fructului de mar. Producatorii prefera sucul limpede din ratiuni comerciale, datorita termenului de garantie mai mare si a posibilitatilor de depozitare si pastrare in conditii obisnuite (fata de temperatura scazuta in cazul sucului tulbure) a sucului limpede.

Sucul de mere :
-regleaza metabolismul osos, digestia
-scade colesterolul
-regleaza continutul de apa din corp
-este diuretic
-tonic muscular, racoritor
-antiseptic intestinal, laxativ, depurativ sanguin
-este indicat in astenie fizica si intelectuala, anemie si demineralizare, obezitate, stari febrile, gastrita, ulcer gastric, insomnii, cefalee

Marul se gaseste in lume in peste 150 de soiuri diferite.
Este considerat cel mai important fruct, fiind un alcalinizant natural al sangelui si contine zaharuri sub forma de fructoza, zahar simplu, perfect armonizat cu fiziologia umana, glucoza, zaharoza, minerale – calciu, magneziu, fosfor, potasiu, sulf, clor, sodium – si vitaminele A, B1, B2, B5, B6, C si E.

Fruct cu deosebite calitati, marul este un aliment protector, cu o valoare biologica deosebita, supliment alimentar ce ofera zaharuri pure. Viteza mare de ardere a fructozei care intra in componenta sa – zahar simplu direct asimilabil – face din mar un aliment cu o mare valoare energetica. Este, de asemenea, un aliment de hidratare superior strugurilor, datorita cantitatii importante de apa: 83 g la 100 g. Datorita prezentei celulozei, marul este un foarte bun regulator al intestinului. Tonifica nuanta pielii, pentru care provitamina A (caroten) constituie un factor protector.

SCDNatureDATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti
Numere de telefon: Telefon:
031.808.69.60
Mobile:
0770.256.353
0722.527.547
Persoane de contact: Dorin Costin - Administrator
Internet:
Web: www.scdnature.ro
E-mail:  comenzi@scdnature.ro

Recomandati aceasta pagina: