Produse naturiste pentru copii
Mierea Noastra

Mierea Noastra

Bine ati venit la noi!
Va oferim miere de albine - mierea noastra!

ASOCIATIA FAMILIALA Septelici Gheorghe: suntem o familie de producatori de miere de albine, apicultori pasionati.
Mierea de albine pe care v-o oferim este 100% naturala, asa cum este scoasa din stup.

Fiecare produs al stupului este important pentru sanatatea noastra: mierea poliflora, mierea de rapita, de salcam, de tei etc., propolisul, laptisorul de matca, pastura, fagurele s.a.m.d.

Despre noi, o familie de crescatori de albine, apicultori pasionati:

Suntem o asociatie familiala de producatori de miere de albine!!!
Locuim in comuna Varasti din judetul Giurgiu. Iubim aceasta activitate de crestere a albinelor. Ne-am dezvoltat o stupina pe care o deplasam in fiecare an dupa cum infloresc salcamii, floarea soarelui etc. Avem un adevarat cult fata de alimentatia naturala: cultivam legume in propria noastra curte, folosim miere de albine in loc de zahar, am plantat o minunata livada, intr-un cuvant viata sanatoasa este deviza noastra.
Daca doriti sa cumparati cel mai bun produs din lume, cel mai natural, mai dulce si mai gustos, veniti la noi!! Putem vinde atat en-gros cat en-detail, pretul il stabilim in functie de pretul pietii din perioada respectiva. Folositi mierea de albine! Este cel mai sanatos produs! Noi va oferim miere naturala, exact asa cum este scoasa din stup!! Va putem transporta cantitatea dorita, avand in vedere ca detinem mijlocul de transport necesar atat unui transport mai mare cat si unuia mai mic. Va asteptam!


Utilizarile mierii de albine:

Datorita calitatilor sale nutritive mierea de albine este considerata un aliment de mare valoare in hrana oamenilor de toate varstele, utilizandu-se in dietetica si terapeutica.
Mierea este foarte des folosita in alimentatie, in bucatarie sau ca medicament. Este foarte apreciata de medicina populara si de cea naturista.

Valoarea alimentara si dietetica:
Valoarea alimentara a mierii de albine consta, in primul rand, in bogatia ei in zaharuri (70-80%), din acest punct de vedere fiind un aliment energetic prin excelenta. Majoritatea zaharurilor din miere sunt zaharuri simple (glucoza si fructoza) care nu mai necesita o prelucrare speciala prin digestie, fiind direct asimilate, eliberand energie in toate etapele de descompunere prin care trec. Un gram de zaharuri din miere elibereaza ca si zaharul de sfecla: 4,1 calorii, dar, (spre deosebire de zahar), aceasta energie este pusa in totalitate la dispozitia organismului.

Deosebirea esentiala a mierii de albine de zaharul comercial:
consta in continutul sau ridicat in unele substante nezaharoase (microelemente, enzime, acizi organici si vitamine) care isi exercita efectul pozitiv atat prin actiunea de reglare a unor functii importante ale organismului, cat si prin contributia la conferirea calitatilor gustative specifice ("gust de miere"). Parfumul mierii de albine este identic cu parfumul florilor din care provine.

Valoarea terapeutica a mierii:
Mierea de albine nu are doar calitati nutritive ci si terapeutice, ce se exercita atat asupra afectiunilor digestive, cat si in afectiunile hepato-biliare, cardio-vasculare, respiratorii, afectiuni ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, in bolile de nutritie si cele infectioase, in afectiunile sanguine si in cele cutanate.

Cu toate calitatile sale pretioase, mierea are si contraindicatii:
pentru pacientii care sufera de obezitate, diabet zaharat, tulburari glicoregulatorii, insuficienta pancreatica exocrina si pentru pacientii gastrectomizati, cat si in anumite tulburari alergice. Indicatiile apiterapice vor fi facute numai de catre medicul specialist, ca la orice medicament, iar tratamentele vor fi aplicate sub directa sa supraveghere, avandu-se in vedere actiunile farmaco-fiziologice generale si specifice ale produsului apiterapic, starea pacientului si evolutia bolii.
DATE DE CONTACT
Adresa: comuna Varasti, judetul Giurgiu
Numere de telefon: Tel. fix: 0246237214;
Tel. mobil: 0722590836; 0723274167
Persoane de contact: Familia: SEPTELICI Gheorghe si Maria
Internet:
Web: www.miereanoastra.ro
E-mail:  septelicigheorghe@yahoo.com
denisabularda@gmail.com
Mierea Noastra Mierea Noastra Mierea Noastra
Mierea Noastra Mierea Noastra Mierea Noastra

Recomandati aceasta pagina: