Produse naturiste pentru copii
Garden Juice

Garden Juice

Garden Juice
Garden Juice Garden Juice Garden Juice

Scopul principal al companiei Garden Juice este de a procesa fructele cat mai natural posibil. Pentru a atinge acest obiectiv, primul pas este de a produce sucuri care au un continut de fructe 100%. Specialitatea sucurilor din gama Garden Juice consta in faptul ca aceste produse sunt facute din fructe presate la rece, astfel incat vitaminele, fibrele si mineralele sunt pastrate in totalitate.

Tehnologia noastra de fabricatie este proiectata pentru a satisface cu adevarat consumatorii in secolul XXI. Produsele sunt fabricate intr-un complex modern din Ungaria, dedicat procesarii fructelor provenite din surse locale. Acestea sunt disponibile in Romania doar prin Natural GFA SRL.

Livrare prin curierat rapid*
La noi ai parte de livrare prin curierat rapid, in termen de circa 24-48 de ore, iar tariful pentru livrarea comenzilor va fi calculat pe baza greutatii produselor comandate.

Info clienti
Suna-ne la numarul 0733-302-849 daca ai nevoie de ajutor si vom face tot posibilul sa gasim o solutie!

Garantia returnarii banilor
Daca te-ai razgandit in legatura cu un produs comandat, il primim inapoi in termen de 15 zile de la achizitie si iti returnam banii cat mai repede posibil! Returul este posibil doar in cazul produselor nedeteriorate si cu ambalaj nedesfacut.

Garden Juice - sucuri naturale de fructe obtinute prin presare, disponibile in Romania doar prin Natural GFA SRL
"Un mar pe zi, pe doctor departe il tii" - acest proverb demonstreaza ca efectele vindecatoare ale marului au fost mult mai bine cunoscute inainte. Stiinta moderna incepe sa redescopere puterea extraordinara de vindecare a marului, un fruct cu proprietati de detoxifiere naturala.
Sucul de mere este o bautura racoritoare; in plus, acest fruct are un efect bun asupra digestiei.

CAUTAM COLABORATORI IN TOATE JUDETELE DIN TARA!
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Tireamului nr. 18, Carei 445100, Romania
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0733.302.849
Internet:
Web: www.gardenjuice.ro
facebook.com/sucurinaturalegarden/
E-mail:  gardenjuice.gfa@gmail.com
Garden Juice Garden Juice Garden Juice

Recomandati aceasta pagina: