Clinici/Cabinete medicale cu pediatrie
Eurosanity Centru Medical

Eurosanity Centru Medical

CENTRUL MEDICAL EUROSANITY va ofera asistenta medicala de calitate, consultatii de specialitate, analize medicale de laborator, investigatii paraclinice avand in dotare aparatura de ultima generatie si inalta performanta, personal medical cu inalta competenta profesionala .

Activitatea desfasurata in cadrul centrului isi propune sa raspunda unei serii foarte largi de cerinte medicale cu plata si prin contract cu Casa de Asigurari de Sanantate (CASMB) pe specialitati medicale si investigatii paraclinice.

Centrul Eurosanity face par­te din categoria centrelor medicale din Bucuresti care va ofera servicii de performanta si calitate superioara.

Echipa de medici profesionisti impreuna cu restul personalului de specialitate fac eforturi pentru a atinge obiectivele propuse investind permanent in dezvoltarea profesionala. Principalul nostru obiectiv este acela de a veni in intampinarea dumneavoastra ca si pacient cu servicii pe masura in conformitate cu standardele implementate.

Oferim servicii medicale de calitate ca urmare a indeplinirii obiectivelor de performanta: promptitudine, incredere, flexibilitate,calitate si un pret bun pentru servicii pe masura.


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Calea Plevnei Nr.44, sector 1
Reper: Liceul Cervantes - Vasile Parvan
Eurosanity
Numere de telefon: Tel/Fax: 021-311 54 54; 021-315 03 85;
Tel.Mobil: 0731 323 322
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.eurosanity.ro
E-mail:  office@eurosanity.ro

Recomandati aceasta pagina: