Consiliere psihologica pentru copii
Podul lui Sfredelus

Podul lui Sfredelus

Consiliere psihologica

Prin intermediul cabinetelor psihologilor si psihoterapeutilor care ni s-au alaturat, oferim servicii de evaluare si consiliere psihologica a copiilor si a familiilor acestora, consiliere psihologica pentru gravide si mamici/tatici, ateliere pentru parinti.

In ce consta consilierea psihologica?

Consilierea psihologica debuteaza cu o evaluare psihologica. Aceasta are ca scop strangerea de informatii despre provocarea intampinata si clarificarea a cat mai multor aspecte legate de aparitia si evolutia simptomatologiei copilului. In cadrul evaluarii se utilizeaza observatia clinica, interviul si diferite teste pentru a culege cat mai multe date si a furniza rezultate cat mai precise. Pe tot parcursul procesului terapeutic (atat in evaluare, cat si in interventie) se respecta principiul confidentialitatii.

Evaluarea psihologica copil-familie presupune 3 sau 4 sedinte distincte.

La cerere, se poate elibera un raport scris al evaluarii ce serveste familiei/ adultului in scop personal.

In ce consta consilierea psihologica pentru gravide si mamici/tatici?

Constientizarea nevoilor proprii si pe cele ale bebelusului
Suport in ceea ce priveste schimbarile ce se produc in viata unei mamici
Explorarea si intarirea relatiei mama-fat, iar dupa nastere mama-bebelus
Constientizarea importantei starii emotionale a mamei in dezvoltarea copilului
Pregatirea emotionala pentru nasterea copilului
Asumarea rolului parental (atasamentul post-natal)
Atelierele pentru parinti vor fi anuntate in timp util pe pagina de Facebook a Podului lui Sfredelus si in grupul Cafeneaua Parintilor - comunitate online.

Pre screening orientat spre oferirea rapida a perspectivei asupra severitaţii simptomelor autismului si TSA - peste 4 ani/ varsta mentala peste 2 ani - 150 lei/ sedinta
Evaluare nivelului de dezvoltare a copilului - 0-6 ani - 250 lei/ sedinta
Evaluare psihologica individuala - 6 ani - adult - 200 lei/sedinta
Consiliere psihologica individuala - adolescent sau adult - 200 lei/sedinta
Consiliere psihologica de cuplu - 300 lei/sedinta
Participare la grupuri de dezvoltare personala si autocunoastere pentru parinti - 200 lei/ persoana/ sedinta de 3-4h


In Podul lui Sfredelus, avem activitati senzoriale, creative si de teatru interactiv, dar si activitati pentru parinti. Recent, plaja noastra de servicii oferite s-a extins si spre zona de evaluare si consiliere psihologica individuala, precum si de familie sau de grup, cu sprijinul psihologilor clinicieni si psihoterapeutilor care s-au alaturat proiectelor noastre: Liviu Chiorean si Elisa Paraschiv.

Ce amintiri ai tu din copilarie? Si cum iti doresti ca propriul tau copil sa isi aminteasca de copilaria lui? Te asteptam in Podul lui Sfredelus sa cream impreuna amintiri colorate, parfumate si durabile, mai ales! Putem transforma copiii in actori principali ai propriei lor povesti si sa le oferim o petrecere memorabila pentru toate varstele, prin intermediul diviziei de evenimente private din cadrul Eventia Experience - petreceri aniversare, serbari, activitati din Saptamana Altfel, Saptamana Verde, petreceri de Halloween, petreceri de Craciun, petreceri de 1 si de 8 martie, excursii si tabere etc.

Mamicile, mamaitele si bunicutele, bonele, taticii si bunicii care se alatura jocului nostru fac parte din amintirile copilului/ nepotului lor. Credem in valorile familiei si, cu precadere, in rolul si puterea mamelor, indiferent de varsta, de a mobiliza resurse fabuloase de timp, energie si rabdare pentru piticii lor. Este privilegiul nostru, ca parinti si bunici, de a face lucruri insemnate pentru copiii nostri si de a-i defini ca viitori adulti orientati spre frumos si dreptate, creativi si imaginativi, iubitori de adevar, atenti si mereu curiosi in jurul lor, responsabili, capabili de empatie, tranzitivitate si realizari minunate!

Avem doua variante: poti veni cu copilul tau la activitatile dezvoltate de alti parinti sau specialisti, sau poti veni sa ne povestesti alte idei de joaca pe care le ai si noi te putem ajuta sa le pui in practica! Avem deja cateva mamici care s-au alaturat acestei initiative si grupul nostru creste... Daca exista si o a treia varianta, putem discuta si despre aceasta. Hai sa povestim in grupul de Facebook: Cafeneaua Parintilor - comunitate online!

Te invitam sa faci parte din gasca noastra si sa-ti creezi propriile amintiri frumoase impreuna cu copiii!

Programul actualizat si preturile aferente activitatilor desfasurate vor fi consultate pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/podulluisfredelus.

Program de adaptare treptata pentru gradi - zilnic 7 august - 7 septembrie: https://podulluisfredelus.ro/merg-cu-drag-la-gradi/

Joaca senzoriala: https://podulluisfredelus.ro/joaca-senzoriala/ - martea 10.30

Ajuta-ma sa fac asta singur: https://podulluisfredelus.ro/ajuta-ma-sa-fac-asta-singur/ - miercurea 10.30

Cafeneaua Parintilor: https://podulluisfredelus.ro/ateliere-pentru-copii-si-parinti-in-weekend/

Serbari / petreceri: https://podulluisfredelus.ro/party-in-podaniversari-botez-turta/

Tabere pentru copii: https://podulluisfredelus.ro/tabere-copii/


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Podul lui Sfredelus
TV-GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Drumul Sarii, Nr. 84, Sector 6, Bucuresti
vila, vis-a-vis de Oficiul starii civile sector 6 spre intersectia str. Drumul Sarii - lt. av. str. Ion Garofeanu
Numere de telefon: Tel. mobil: 0755.115.536
Persoane de contact: Elena Burlanescu
Internet:
Web: www.podulluisfredelus.ro
E-mail:  podulluisfredelus@gmail.com
Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus

Recomandati aceasta pagina: